kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Sayıştay Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Sayıştay Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru detayları haberimizde.

Sayıştay Başkanlığı tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında ve nasıl yapılacak? Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı hangi kadro için kaç kişilik gerçekleştirilecek? Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımının tüm detaylarını haberimizde bulabilir, ilan metnine ulaşabilirsiniz.

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle Türk vatandaşı olmaları ve devlet memurluğu genel şartlarını haiz durumda bulunmaları gerekmektedir. Bununla birlikte Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım ile yerleşecekleri kadroların gerektirdiği nitelikleri, muhakame becerisin, temsil kabiliyetini taşıyor durumda olmaları ve yoğun çalışma temposuna uygun yapıda olmaları gerekmektedir.

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler Arasında Ne Şekilde Yapılacak?

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen ve başvuru için belirlenmiş olan genel ve özel şartları eksiksiz biçimde taşıyan adaylar başvurularını 19 Nisan 2021 tarihinden 3 Mayıs 2021 tarihine kadar Başkanlığa şahsi olarak ya da posta kanalıyla gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına posta kanalıyla başvuru yapacak olan adayların başvuru evrakının son başvuru tarihinden evvel Başkanlığa ulaşması gerekmektedir. Aksi halde bu adayların Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı başvuruları kabul edilmeyecektir.

sayistay bina 1

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı kapsamında adaylar istihdam edilecekleri kadro sayısının beş katı kadar yüksek puanlı aday arasında yer alırlarsa Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir.

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı kapsamında Başkanlık toplam 7 kişinin istihdamını sağlayacaktır. Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı kapsamında alımı gerçekleştirilecek olan 7 kişinin 2’şer tanesi iş zekası uzmanı ve kıdemli yazılım geliştirme uzmanı, birer tanesi ise ağ uzmanı, kıdemli siber güvenlik uzmanı, kıdemli sistem uzmanı olarak istihdam edileceklerdir.

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Başkanlık tarafından belirlenmiş olan alanlardan mezun durumda olmaları şarttır.

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların 2019 senesinde ya da 2020 senesinde gerçekleştirilmiş olan KPSS Lisans oturumlarında KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Bunla birlikte adayların varsa YDS puanları da değerlendirmeye alınacaktır. Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılacak olan adayların belirlenmesi için adayların yds puanları %30, KPSS puanları ise %70 oranında nazara alınacaktır.

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımının başvuru evrakını, sınav konularını, başvuru özel şartlarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Sayıştay Başkanlığı 2021 Yılı Personel Alımı sürecini izlemek, diğer adaylarla alıma yönelik olarak bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.