kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Şehir Hastanesi İş Başvurusu 2019

İŞKUR üzerinden işçi alımı, personel alımı yapılan şehir hastanesi iş başvurusu nasıl yapılır? Şehir hastanesi personel alımı nasıl yapılır?

Bilindiği üzere ülkemizde şehir hastaneleri başta olmak üzere son senelerde sağlık hizmetleri alanında kıymetli kabul edilecek yatırımlar yapılıyor. En büyük şehir hastanelerin yapıldığı iller Ankara, Adana, Mersin, Bursa olarak sayılmaktadır. Yakın zaman önce tüm inşaatı ve donanımı biten Bursa Şehir Hastanesi de yakın zaman içerisinde tüm kapasiteyle hizmete girecek.

Adana merkezde, Mersinde, Ankara Bilkent ve Bursa’nın Nilüfer ilçesi Doğakoy mevkiinde halen yapımı devam eden hastaneler bittiğinde 15 bin yatak kapasitesine sahip olacak ve her gün binlerce hastaya ev sahipliği yapacak. Yapılacak hastanenin Bursa başta olmak üzere bölgeye bir diğer faydası ise binlerce çalışanın istihdam edilecek olmasıdır. Hastane bünyesine çok sayıda personel alımı, memur alımı ve birden fazla kadroya işçi alımı gerçekleştirilecek.  Personel alım ilanlarını kadrolu ve sözleşmeli memur, işçi olarak ikiye ayırmak mantıklı olacaktır. Memur kadrolarına atama bilindiği gibi KPSS ile yapılmakta olup iş ilanlarını devlet personel başkanlığı ve tercihiniyap.net ilan bölümünden ulaşabilirsiniz.

Şehir Hastanesi İş İlanları 2019

Tüm Şehir Hastaneleri hastaların rahatça ulaşabilmesi için ulaşım bakımından merkezi bir bölgeye inşa edilmektedir. Havaalanlarına, yüksek hızlı tren garına ve benzeri tüm bu olanaklar yakın inşa edilen hastane sağlık turizmine de katkı sağlayacak beklentisi ülkemizde mevcut. Tüm bunların yanında yapılan Şehir Hastanesi bünyesine çok sayıda personel alımı, eleman alımı, memur alımı ve işçi alımı yapılacak.

Çoğunlukla İŞKUR üzerinden ilgili Şehir Hastanesi yüklenici firması tarafından yayınlanan veya yayınlanması muhtemel iş ilanları içinde; güvenlik görevlisi, temizlik görevlisi, tekniker, eczacı, teknisyen, hasta bakıcı, çağrı merkezi müşteri temsilcisi, pratisyen hekim, ambulans şoförü, arşiv memuru, hasta kabul görevlisi dahil birden fazla pozisyon bulunuyor. Yayınlanan ilanlarda kadronun gereğine göre ilkokul veya lise mezunu olma şartı veya yaş şartı bulunmaktadır. İş başvuru şartlarında deneyimli deneyimsiz vb. şartlardan hangisini veya hangileri sağlayan adayların iş başvurusu yapabilecekleri kadro ve pozisyonlar belirtilmiştir.

<div></div>

Şehir Hastanesi İş Başvurusu Nasıl, Nereden Yapılır?

Tüm şehir hastaneleri çalışanı memur kadrosundaki her pozisyon için Sağlık Bakanlığı veya diğer kapatılan hastanelerden atama yapılmaktadır. Memur kadrosu haricinde işçi kadroları için başvuru da KPSS şartı çoğunlukla aranmamaktadır. Başvuruda KPSS şartı aranmayan kadrolarda genellikle yaş veya tecrübe şartı aranmaktadır.

İşçi alımı yapan şirketin insan kaynakları departmanına giderek iş başvuru formunu doldurabilir veya İŞKUR internet sitesinde TC kimlik numaranızla giriş yapıp başvurabilirsiniz. Personel alımı haberleriyle ilgili merak ettiklerinizi forum üzerinden sorabilirsiniz.

Yorumlar

  1. Zuhal öner Avatar Zuhal öner dedi ki:

    Hangi bölümlere alım var devam ediyom son nezaman