kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Şekerbank Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Şekerbank tarafından 2021 yılı için Müfettiş Yardımcısı alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Şekerbank tarafından 2021 yılı için Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru koşulları nelerdir? Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman ve nasıl gerçekleştirilecek? Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı sınavı nasıl olacak? Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı sayısı kaç kişi? Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detayları ve ilan için haberimizi inceleyebilirsiniz.

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına Kimler Başvuru Yapabilir?

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmalarının yanında herhangi bir kuruma karşı zorunlu hizmet yükümlülüklerinin bulunmaması, sağlık durumlarının ülkemizin her yerinde müfettiş ve müfettiş yardımcısı olarak vazife yapmaya elverişli olması gerekmektedir. Bunlarla birlikte Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların daha evvel gerçekleştirilmiş olan Şekerbank Müfettiş Yardımcılığı sözlü mülakatlarında elenmemiş olmaları gerekmektedir.

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adaylardan erkek adayların askerliklerini ya yapmış olmaları ya da en az bir sene daha tecil sürelerinin bulunması şarttır.

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına Hangi Alanlardan Başvuru Yapılabilecek?

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerin, Hukuk fakültelerinden veyahut da İktisadi ve İdari Bilimler alanında İşletme, Ekonomi, Uluslararası İlişkiler, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, Kamu Yönetimi, Ekonometri, Maliye bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir: Bunlarla birlikte Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına İstatistik alanından, Uluslararası Ticaret alanından, Bankacılık ve Finans alanında, Endüstri, Bilgisayar, Elektrik – Elektronik ya da İşletme Mühendisliği alanından mezun adaylar da başvuruda bulunabileceklerdir.

şekerbank müfettiş yardımcılığı 2021 alım ilanı

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kapsamında Yapılacak İş Nedir?

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylar, Şekerbank’ın merkez birimleri, şubeleri ve ortaklıklarının iş ve işlemlerini inceleme, denetleme ve soruşturma yürütme faaliyetlerini gerçekleştireceklerdir.

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında adaylar Genel Yetenek sınavına alınacaklardır. Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı genel yetenek sınavında başarılı olan adaylar ise birebir sözlü mülakatlara ve yazılı değerlendirme safhalarına dahil olabileceklerdir.

Tüm bu aşamalarda başarılı olan adaylar Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında mesleğe giriş imkanı kazanacaklardır. Kamu ilanı

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına Başvuruda Yabancı Dil Şartı Var Mı?

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların son iki sene içerisinde İngilizce dili için TOEFL sınavında en az 70 puan, TOEIC sınavından en az 700, IELTS sınavından en az 6.5 ya da ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı YDS’den en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir. Adayların bu sınavların herhangi birisinden istenen düzeyde puana sahip olmaları yeterli olacaktır.

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zamana Kadar ve Nasıl Gerçekleştirilecektir?

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı için Banka kariyer net sayfasında başvuru kabul edecektir. Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvurular 30 Nisan 2021 tarihine kadar açık kalacaktır.

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

Şekerbank 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı diğer adaylarla paylaşmak ve bilgiler edinmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.