kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı 2020

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı için personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre Zafer Kalkınma Ajansı 2020 yılında kaç personel alacak? 2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru şartları neler? 2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? 

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, bunun yanında kamu haklarından mahrum olmamaları, yüz kızartıcı suçlardan birisinden ya da devlete karşı suçlardan mahkum olmamış olmaları, herhangi bir göreve engel akıl rahatsızlıklarının olmaması gerekmektedir. Bunun yanında adayların askerlik ile alakalı ilişiklerinin olmaması şarttır.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların bu başvurularını 30 Nisan 2020 ilâ 15 Mayıs 2020 tarihleri arasında, Zafer Kalkınma Ajansı başvuru ekranından elektronik olarak yapmaları gerekmektedir.

Başvuruları başarılı olan adaylardan kimlerin Zafer Kalkınma Ajansı tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılabileceklerine dair duyuru Ajans tarafından 22 Mayıs 2020 tarihinde yapılacaktır.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı kapsamında 4 adet Uzman, 2 adet destek personeli ve 1 adet iç denetçi alınacaktır. Bu kadrolardan destek personeli ile iç denetçilik alımı için deneyim şartı aranmaktadır. Uzman personel içinse açıktan alım yapılacaktır.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Uzman kadrosu için KPSS puan şartları ve alanlara göre alım sayıları şu şekildedir;

Alan Puan Türü Alım Sayısı
İstatistik/Ekonometri
Ekonomi/İktisat
İşletme
Kamu Yönetimi
Maliye
Uluslararası İlişk.
KPSSP12
KPSSP14
KPSSP24
KPSSP29
KPSSP19
KPSSP34
1 kişi
Şehir ve Bölge Planlama / Mimarlık KPSS P1
KPSS P2
KPSS P3
1 kişi
Bilgisayar, Çevre, Elektrik-Elektronik, Tarım Makineleri ve Tekn., Maden, Makine, Mekatronik, Malzeme, İşletme, Kimya, Jeoloji, İmalat, Endüstri Mühendisliği Bölümleri KPSS P1
KPSS P2
KPSS P3
2 kişi

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı İçin Yabancı Dil Şartı Var Mı?

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların yukarıdaki tabloda belirtilen puan türlerinden en az 80 puan almış olmalarının yanında ayrıca ÖSYM’nin yaptığı YDS sınavından en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

Yukarıdaki şartları sağlayarak alıma başvuruda bulunan adaylardan en yüksek puanı olan 4 kat aday Zafer Kalkınma Ajansı tarafından yapılacak sözlü mülakatlara hak kazanacaktır.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı detayları ve deneyimli personel alımlarına dair bilgileri incelemek için İLANIN TAM METNİNE ulaşabilirsiniz.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı sürecini izlemek, diğer adaylarla istişare etmek ve bilgiler almak için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.