kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Tanoba Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre başvuru şartları nelerdir? Haberimizde.

Tanoba Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? 2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımının detaylarını ve ilanın tam metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen adayların kamu haklarından herhangi bir şekilde mahrum bırakılmamış olmaları ve Türk vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların ceza kanununa göre kasıtlı işlenen suçlardan bir sene ve daha fazla süreli bir ceza almamış olmaları, yine aynı kanunda devlete karşı suç sayılan suçlardan ya da yüz kızartıcı suçlar olarak nitelenen suçların birisinden mahkum olmamış olmaları gerekmektedir. 2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında istihdam gerçekleştirilecek olan kadroların gerektirdiği işleri yapmalarına mani düzeyde adayların herhangi bir akıl rahatsızlıklarının veyahut da bedensel engellerinin bulunmaması gerekmektedir. 2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylar öğrenim düzeylerine bağlı olarak yalnızca bir kadro için başvuru yapabileceklerdir.

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların 2020 KPSS oturumlarından talep edilen puan türlerinden en az 65 puana sahip durumda olmaları gerekmektedir.

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 26 Nisan 2021 tarihinden 28 Nisan 2021 tarihine kadar mesai saatleri içerisinde gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları elektronik ortamda yapılabileceği gibi posta yolu veya şahsen de yapılabilecektir. (Zabıta Alımı için şahsi başvuru zorunludur)

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylar, 2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında alım yapılacak olan kadro sayısı baz alınmak kaydıyla KPSS puanlarına göre sıralanacaktır. Yapılacak olan bu sıralamaya göre mesleklere alınacağı ilan edilmiş olan sayının beş katı kadar yüksek puanlı aday arasında yer alan adaylar için sözlü ve tatbiki sınavlar gerçekleştirilecektir.

tanoba belediyesi personel alımı tokat 2021

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan en yüksek puana sahip beş kat aday için sınavlar 3 Mayıs 2021 tarihinde ilan edilen listelere göre 10 Mayıs 2021 tarihinde Tanoba Belediye BaşkanlığI’nda gerçekleştirilecektir. 

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adayların başvuru yapabilecekleri kadrolar, öğrenim düzeyleri ve KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Olan Kadro Alım Sayısı Bölüm Puan Türleri
Veri Hazırlama Kontrol İşletmeni (VHKİ) Alımı 1 kişi Liselerin Muhasebe ve Finansman ya da Muhasebe alanından mezun olmak KPSS P94
Zabıta Memuru Alımı 1 kişi Liselerin herhangi bir programından mezun durumda olmak KPSS P94
TOPLAM 2 kişi

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru için gerekli olan tüm şartları, başvuru belgelerini ve diğer ayrıntıları İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız!

2021 Tokat Tanoba Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylara sorular sormak ve bilgiler alabilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.