kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından 2020 yılı müfettiş yardımcılığı alım ilanı yayınlandı. 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Kaç kişi alınacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan alım ilanına göre 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı sınavı ne zaman ve nerede gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu için öngörülmüş olan genel başvuru şartlarını taşıyor olmaları ile birlikte askerlik ile ilişiksiz durumda bulunmaları, sağlık durumlarının müfettişlik mesleğini yapmaya, seyahate elverişli olması, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı mesleğini yapacak karaktere sahip olunması, süresi içinde başvurularını gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ayrıca adayların aşağıda tablo ile belirteceğimiz alanlardan mezun durumda bulunmaları ve yine tabloda belirttiğimiz KPSS puan türlerinden yeterli düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir. 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların alımın düzenleneceği 2020 senesinin ilk günü itibariyle otuz beş yaşlarını doldurmamış olmaları gerekmektedir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 2 Kasım 2020 tarihi mesai bitimine kadar ilanın tam metninde belirtmiş olduğumuz belgeleri Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü’ne göndererek gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Sınavı Nasıl ve Ne Zaman Gerçekleştirilecek*

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan 6 Kasım 2020 tarihinde ilan edilecek olan adaylar yazılı sınava 21 Kasım 2020 tarihinde Ankara’da katılacaklardır. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar ise daha sonraki tarihlerde sözlü mülakatlara alınacaklardır. Yazılı sınavda adaylara Alan Bilgisi konularından ve yabancı dil konularından sorular yöneltilecektir. Alan bilgisi konuları sınava başvuruda bulunulan alana göre farklılık gösterecektir. 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı sınavı klasik usulde yapılacaktır. kamu haber

evrak cantasy 4

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı toplam 20 adayın Tapu ve Kadastro Müfettiş Yardımcılığı mesleğine alınması için gerçekleştirilecektir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Yapılacak? Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılabilecek?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki tabloda yer alan sayılarda kadroya, belirtmiş olduğumuz KPSS puan türleri ile başvuruda bulunması mümkün olacak. Alım yapılacak alanları da yine tabloda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Alan Alım Sayısı KPSS Puan Türü
Hukuk Alanı 15 kişi KPSS P9
Teknik Alan 5 kişi KPSS P3
TOPLAM 20 kişi

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına Hukuk alanından başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin Hukuk fakülteleri ile İİBF/SBF ve dengi fakültelerinin bölümlerinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir. 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına teknik alandan başvuruda bulunmak isteyen adayların ise Harita ve Kadastro, Harita, Geomatik, Jeodezi, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir. 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru için adayların yukarıdaki tabloda yer alan KPSS puan türlerinden 2019 veya 2020 yılında düzenlenen oturumlarda Hukuk alanı için en az 85 puana, teknik alan içinse en az 75 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Sınavına Kaç Kişi Girecek?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adayların her iki alan için ayrı ayrı değerlendirilmek kaydıyla mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının 6 katı kadar aday arasında yer almaları gerekmektedir. Yani 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı sınavına hukuk alanından toplam 90 kişi, teknik alandan ise toplam 30 kişi katılabilecektir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını incelemek, gönderilecek evrak hakkında bilgi sahibi olmak ve diğer hususları görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Tapu ve Kadastro Müfettiş Yardımcılığı nedir? Ne iş yapar? Maaşı ve özlük hakları ile tüm detaylara MESLEK TANITIM çalışmasında erişmek için aşağıda yer alan yönlendirmeden faydalanabilirsiniz;

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek sınava diğer adaylarla birlikte hazırlık yapmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.