kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alım İlanı 2020

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2020 yılı için personel alım ilanı yayınladı. 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı başvuru şartları nelerdir? Başvurular ne zaman? Kaç kişi alınacak? Detaylar haberimizde.

A+
A-

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan bu ilana göre 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımına kimler başvurabilir? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı hangi kadro için kaç kişilik olacak? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı ilan detaylarına haberimizde ulaşabilirsiniz.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların öncelikli olarak memurluk için genel şartları düzenleyen devlet memurları kanununun ilgili hükümlerinde yer alan şartları haiz olmaları gerekmektedir. Adayların başvuru alanlarına uygun KPSS oturumlarından gerekli puan türünde yeterli düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir. 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların kurumlarda sözleşmeli olarak çalışırken tek taraflı sözleşme feshi yapmalarının veya sözleşmeye aykırı davranış sebebiyle sözleşmelerinin feshedilmiş olmasının üzerinden bir yıllık süreyi doldurmuş olmaları gerekmektedir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuruları Ne Zamana Kadar Gerçekleştirilecek*

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve de başvuru için gerekli şartları haiz olan adaylar başvurularını 12 Ekim 2020 tarihinden 19 Ekim 2020 tarihine kadar Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü sınav başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü tarafından talep edilmesi durumunda daha sonrasında evrak ibraz etmeleri de istenebilecektir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Evrakı Nelerden Oluşmaktadır?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunan adayların fotoğraf, Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS sonuç belgesi ve Diploma / mezuniyet belgesi örneğini ibraz etmeleri gerekecektir. Bu belge ibrazı elektronik ortamda mümkün ise bu şekilde değil ise Kurum talep ederse fiziki ortamda gerçekleştirilecektir.

tapu ve kadastro genel mudurluyu

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurabilecekleri kadrolar ile bu kadrolar için talep edilen KPSS puanı ve mezuniyet şartlarına aşağıda erişebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadro Alım Yapılacak Sayı Mezun Olunması Gereken Bölüm Kodu
Tekniker 77 kişi 1312
Tekniker 8567
Büro Personeli 10 kişi 1156
Büro Personeli 4266
Büro Personeli 4267
TOPLAM 87 kişi

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapabilmeleri için 2018 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM’nin B grubu adayları için gerçekleştirdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS Ön Lisans sınavında KPSS P93 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı kapsamında toplam 87 kişi istihdam edilecektir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı Statüsü Nedir?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların işe girmeleri durumunda çalışacakları personel statüsü sözleşmeli tekniker ve sözleşmeli büro personeli olacaktır.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımının tüm detaylarını incelemek ve diğer hususlara göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Personel Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla alıma dair bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.