kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alım İlanı 2020

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Kaç kişi mesleğe alınacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

A+
A-

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı başvuruları ne zaman gerçekleştirilecek? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı kapsamında kaç kişi kadroya alınacak? Detayları 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memuru genel şartlarını taşıyor olmalarının yanında aşağıda tabloda belirteceğimiz kadrolar için gerekli görülen okullardan mezun durumda bulunmaları ve ilgili KPSS oturumlarından gerekli ve yeterli düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru koşullarını sağlayan adaylar 2 Kasım 2020 tarihinden 9 Kasım 2020 tarihine kadar başvurularını, Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM’nin sınav başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı kapsamında belirlenmiş olan kadrolardan yalnızca bir tanesine başvuruda bulunabilirler.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı Hangi KPSS Puan Türüyle alım Yapacak?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 2020 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından gerçekleştirilen 2020 KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar arasından her kadro için ayrı ayrı belirlenmek üzere kadrolara alınacak aday sayısının on katı kadarı sınava katılabilecektir.

finans

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı toplam 15 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecek ve aşağıda yer alan tabloda yer alan kadro dağılımı ile yapılacak;

TKGM Alım Yapılacak Kadro Alım Sayısı
Veri Tabanı Yönetim Uzmanı 1 kişi
Yazılım Geliştirme Takım Lideri ve Çözüm Mimarı 1 kişi
Sistem ve Network Takım Lideri ve Çözüm Mimarı 1 kişi
Kıdemli CBS Yazılım Geliştirme Uzmanı 1 kişi
Kıdemli Yazılım Geliştirme Uzmanı 1 kişi
Linux Sunucu Uzmanı 1 kişi
Ağ ve Güvenlik Uzmanı 1 kişi
Sistem Uzmanı 1 kişi
Yazılım Geliştirme Uzmanı 6 kişi
Mobil Uygulama Geliştirme Uzmanı 1 kişi
TOPLAM 15 kişi

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı Başvurularında Yabancı Dil Şartı Var Mı?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların yalnızca Kamu Personeli Seçme Sınavınan puan almış olmaları yeterli değildir. Adayların aynı zamanda son beş yıl içerisinde ÖSYM tarafından düzenlenmiş olan Yabancı Dil Sınavı YDS’den puan almış olmaları yeterli olacaktır. Adayların başvuruya esas puanları hesap edilirken KPSS puanlarının %70’i, YDS puanlarının %30’u dikkate alınarak hesaplama yapılacaktır. kamu haber

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı Hangi Statüde Gerçekleştirilecek?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı sonucunda kadroya alınan adaylar sözleşmeli personel olarak görev ifa edeceklerdir.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı başvuru belgelerini, başvuru özel koşullarını ve diğer ayrıntıları görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü TKGM Personel Alımı üzerine fikir alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.