kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tarım Kredi Kooperatifleri Personel Alım İlanı 2021

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve detaylar haberimizde.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımı başvuruları ne zaman ve ne şekilde yapılacak? Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımı hangi unvanlara kaç kişilik olacak? Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımının detayları ve ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların öncelikli olarak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bununla brlikte adayların Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuruda bulunabilmeleri için medeni hakları kullanma ehliyetlerinin bulunması gerekmektedir. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların herhangi bir şekilde kamu haklarından mahrum edilmemiş olmaları gerekmektedir ve de kasıtlı suçlardan altı ay ve daha uzun süreli hapis cezasına ya da yüz kızartıcı suçlardan birisine mahkumiyete uğramamış olmaları gerekmektedir.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım ile atanacakları kadrodaki işleri yapmalarına mani olacak düzeyde bir bedensel ya da akli rahatsızlıklarının bulunmaması ve yurdun her yerinde görev yapmaya uygun olmaları gerekmektedir.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması lazımdır.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımı için adayların 3 Ağustos 2021 tarihi itibariyle 30 yaşlarından büyük olmamaları gerekmektedir. 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımı Başvurular Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvurularını 28 Haziran 2021 tarihinden 9 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların bu başvuru süresi içerisinde elektronik ortamda başvurularını yapmaları gerekmektedir.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru yapacakları kadro sayısının toplam beş katı kadar aday arasında yer almaları durumunda Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılmaları mümkün olacaktır. Bu beş kat aday Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan adaylarn KPSS puanlarına göre yapılacak sıralamaya göre belirlenecektir.

tkk market 1

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına Hangi Kadrolara Kaç Kişilik Olacak?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 20 kişi istihdam edilecektir. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımındaki 20 kişilik kadronun dağılımı aşağıdaki şekildedr;

Alım Yapılacak Unvan Alım Yapılacak İl Alım Yapılacak Kapsam Alım Yapılacak Sayı Alım Yapılacak KPSS Puan Türü
Kooperatif Görevlisi Ağrı Açıktan 1 kişi KPSS P3
Ardahan Açıktan 3 kişi
Personelin ve Ortakların Çocukları 1 kişi
Erzurum Açıktan 1 kişi
Iğdır Açıktan 1 kişi
Kars Açıktan 6 kişi
Personelin ve Ortakların Çocukları 2 kişi
Ziraat Mühendisi Ağrı
Kars
Ardahan
Açıktan 4 kişi
Personelin ve Ortakların Çocukları 1 kişi

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların sahip olmaları gereken özel başvuru koşullarını ve diğer ayrıntıları ilanın tam metninde inceleyebilirsiniz. Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına kooperatif görevlisi olarak başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerin İİBF SBF ve dengi fakültelerden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımına başvuru şartlarının tamamını bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatifleri 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.