kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Taşpınar Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Haberimizde.

2021 yılında gerçekleştirilmek üzere Taşpınar Belediye Başkanlığı tarafından personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları hangi tarihler arasında gerçekleştirilecek? 2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları hangi kadrolar için nasıl yapılacak? 2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımına dair detayları ve ilanın tam metnini haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Başvuruda Bulunabilir?

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları, bununla birlikte kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum bırakılmamış olmaları, Türk Ceza mevzuat hükümleri uyarınca bir sene ve daha uzun süreli kasıtlı suçlardan mahkum olmamış olmaları, devlete karşı ya da yüz kızartıcı suçlardan hiçbir biçimde hüküm giymemiş olmaları, 2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında istihdam edilecekleri kadronun gerektirdiği görevi ifa etmelerine mani olacak düzeyde herhangi bir akıl hastalıklarının veyahut da bedensel engellerinin bulunmaması gerekmektedir.

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapmak isteyen erkek adayların ise askerlik ile herhangi bir şekilde ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarih Aralığında ve Ne Biçimde Gerçekleştirilecek?

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru için kendilerinden istenen tüm şartları taşıyor olmaları halinde başvurularını 12 Nisan 2021 tarihinden 16 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. 2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını başvuru tarihleri arasında Taşpınar Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü’ne yapabilirler.

taspinar beldesi 1

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan, her kadro için belirlenen alım sayısının beş katı kadar aday 2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir. Bu bağlamda 2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı sözlü mülakatları 5 Mayıs 2021 tarihinde Belediye Başkanlığı’nda gerçekleştirilecektir.

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında İtafiye Eri, Tahsildar ve Memur kadrolarına alım yapılacaktır. 2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı bu kadroların her biri için 1 kişilik olmak üzere toplam 3 kişilik olarak gerçekleştirilecektir.

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların en az lisans düzeyinde mezun durumda bulunmaları ve diğer başvuru özel şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. 2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı için adaylardan istenen KPSS puanının 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans oturumunda elde edilen KPSS P3 puan türüdür ve adayların bu puan türlerinin en az 55 puan olması şarttır.

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru evrakına, sözlü mülakat konularına, başvuru özel şartlarına dair tüm detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 Taşpınar Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla alıma ve mesleklere dair istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.