kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tekman Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Tekman Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilanın detayları haberimizde.

Tekman Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru koşulları nelerdir? Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuruları hangi tarihlerde ve ne şekilde yapılacak? Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı nasıl yapılacak? Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının detayları ve ilan metni haberimizde. 

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru dönemi itibariyle bazı özel ve genel şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bu bağlamda Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların öncelikli olarak Türk vatandaşı olmaları ve kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması gerekmektredir. Bununla beraber Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların en az 18 yaşlarını tamamlamış olmaları gerekmektedir. Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların ceza mevzuatı hükümleri uyarınca kasıtlı suçlarından dolayı bir sene ve daha uzun süreli mahkumiyetlerinin bulunmaması, yüz kızartıcı olarak nitelendirilen suçların birisinden ya da devlete karşı işlenen suçların birisinden mahkum olmamaış olmaları gerekmektedir.

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım ile atanacakları kadronun gerektirdiği işleri yapmalarına engel olacak düzeyde bedensel bir hastalıklarının ya da akıl rahatsızlıklarının bulunmaması gerekmektedir.

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına Başvurular Hangi Tarihlerde ve Nasıl Yapılacak?

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvurularını bizzat Tekman Belediye BaşkanlığI’na giderek ya da mail yolu ile gerçekleştirebilirler.

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Kadro İçin Kaç Kişilik Olacak?

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında bir adet veteriner hekim istihdam edilecektir.

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvurularını başvuru dilekçesi ile birlikte diğer başvuru belgelerini bir araya getirerek gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek olan veteriner hekim sözleşmeli personel statütüsünde görevlendirilecektir. 

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında istihdam edilecek olan veteriner hekimin görev yeri belediye başkanlığı olup tam zamanlı olarak çalıştırılacaktır.

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm şartlarını, adayların başvuru için sunmaları gereken tüm başvuru belgelerini bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Erzurum Tekman Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, kadroya ve alıma dair sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.