kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı

Ticaret Bakanlığı tarafından Ticaret Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Detayları ve ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı hakkında bilgi verdiğimiz bu yazımızda detayları bulabilirsiniz. Gelin birlikte alım başvuru şartlarından başvuru tarihlerine kadar her konuya ayrıntılı bakalım…

Ticaret Bakanlığı tarafından üç ayrı grup başkanlığında görevlendirilmek üzere Ticaret Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımının detaylarını haberimizde inceleyebilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapmak isteyen adayların başvurularını 4 Ekim 2021 tarihinden 13 Ekim 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını elektronik ortamda Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi sistemi üzerinden gerçekleştirebileceklerdir.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarını taşıyor olmaları yanında üniversitelerin hukuk fakültelerinden ya da İİBF/SBF alanlarından mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların alımın yapılacağı dönem itibariyle 1 Ocak tarihi baz alınarak otuz beş yaşlarını tamamlamamış durumda olmaları şarttır. Bunun yanında Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların ülkenin her yerinde görev yapabilecek durumda olmaları gerekmektedir.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı alıma başvuruda bulunan adaylardan, mesleğe alınacak aday sayısının yirmi katı kadarı arasında yer alan adayların katılacakları yazılı yarışma sınavı ve bunda başarılı olan adaylar için düzenlenecek olan sözlü mülakatlar ile gerçekleştirilecektir.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı Hangi Grup Başkanlığı İçin Kaç Kişilik Olacak?

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı toplam 60 kişinin istihdamı için gerçekleştirilecek. Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında istihdam edilecek olan 60 kişinin 30 tanesi Gümrük Grup Başkanlığı’nda, 15 tanesi İç Ticaret Grup Başkanlığı’nda, yine 15 tanesi Dış Ticaret Grup Başkanlığı’nda görevlendirilecektir.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvurular KPSS P48 puan türünden alınmış olan en az 80 puan ile yapılacaktır.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Sınavları Ne Zaman?

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında 6 Kasım 2021 7 Kasım 2021 tarihlerinde Gümrük, 13 Kasım 2021 14 Kasım 2021 tarihlerinde Dış Ticaret, 20 Kasım 2021 21 Kasım 2021 tarihlerinde ise İç Ticaret Grup Başkanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavları gerçekleştirilecektir.

Ticaret Bakanlığı Ticaret Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detayları ile başvuru ayrıntılarını İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.