kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ticaret Bakanlığı Muhafaza Memuru Alım İlanı 2021

Ticaret Bakanlığı tarafından 2021 yılı Muhafaza Memuru alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre kaç kişi alınacak? Detaylar haberimizde.

Ticaret Bakanlığı tarafından 2021 yılı için Muhafaza Memurluğu alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı başvuru şartları nelerdir? Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı başvuruları hangi tarihler arasında ve ne şekilde gerçekleştirilecek? Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı kaç kişilik olacak? Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımının tüm ayrıntılarını ve ilanın tam metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların öncelikli olarak devlet memuru olmak için belirlenmiş olan genel başvuru şartlarını taşıyor olmaları lazımdır. Bununla birlikte Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımına başvuru yapmak isteyen adayların alımın gerçekleştirileceği senenin birinci günü itibariyle otuz yaşlarını tamamlamamış durumda bulunmaları gerekmektedir. Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımına başvuru yapacak olan adayların erkek iseler 1.72 m, kadın iseler 1.65 m veya daha uzun boylu olmaları gerekmektedir. Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımına başvuru yapacak olan adayların yurdun her yerinde vazife yapabilecekleri ve silah da kullanabilecekler yönünde sağlık raporu alabilmiş olmaları gerekmektedir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımına başvuru yapmak isteyen adayların başvurularını 9 Ağustos 2021 tarihinden itibaren 18 Ağustos 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı başvuruları elektronik ortamda kariyer kapısı üzerinden gerçekleştirilecektir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımına başvuru yapacak olan adayların KPSS puanlarına göre yapılacak olan sıralamaya göre mesleğe alınacak olan aday sayısının dört katı kadar aday arasında yer almaları durumunda Kurum tarafından düzenlenecek olan fiziki yeterlik sınavına katılabilmeleri mümkün olacaktır. 

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı fiziki yeterlik sınavında başarılı olan adaylarınsa mesleğe alınacak olan aday sayısının iki katı kadarı arasında yer alanlar Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir.

ticaret bakanligi binasi

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı Kaç Kişi İçin Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı toplam 750 adet Muhafaza Memuru’nun istihdamı için gerçekleştirilecektir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 2020 senesinde katıldıkları Kamu Personeli Seçme Sınavı Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımına aşağıda yer alan alanlardan mezun durumdaki adaylar başvuru yapabileceklerdir;

image 248

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımının tüm ayrıntılarını, başvuru detaylarını ve 750 kişilik kadronun illere göre dağılımını bir arada incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Ticaret Bakanlığı 2021 Muhafaza Memuru Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı yöneltebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.