kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Ticaret Bakanlığı tarafından 2021 yılında süreci yürütülmek üzere Ticaret Denetmen Yardımcılığı alımı gerçekleştirilecek. İlana göre başvuru şartları nelerdir?

2021 yılında Ticaret Bakanlığı tarafından Ticaret Denetmen Yardımcılığı alım süreci için ilan yayımlandı. 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı alımı başvuru şartları nelerdir? Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımına dair detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru şartlarını tamamını taşıyor olmaları durumunda başvurularını 2 Şubat 2021 tarihinden 12 Şubat 2021   tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını Ticaret Bakanlığı’nın sınav başvuru sistemi üzerinden elektronik olarak gerçekleştirebilecekler.

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel başvuru şartlarını taşıyor olmaları lazımdır. Bununla birlikte adayların Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilmeleri için Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımının gerçekleştirileceği yılın birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları, üniversitelerin aşağıda yer verdiğimiz alanlarından mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Gerçekleştirilecektir?

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların üniversitelerin Hukuk fakültelerinden, İİBF, SBF alanlarının bölümlerinden, aşağıda tabloda yer verdiğimiz mühendislik alanlarından mezun durumda bulunmaları gerekmektedir. Kamu ilanı 

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımına Hangi KPSS Puan Türleri İle Başvuru Yapılacak?

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS’nin A Grubu 2020 veya 2019 oturumlarında alanlarına göre aşağıda yer alan puan türlerinden en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

ticaret bakanligi bina

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı Kaç Kişi İçin Yapılacak?

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı toplam 50 kişinin mesleğe alımı için gerçekleştirilecek.

image 107

image 109

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı mesleğe alınacak olan aday sayısının 20 katı kadar aday için yazılı sınav ve sonrasında sözlü mülakat ile gerçekleştirilecektir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı için yazılı sınav 21 Mart 2021 tarihinde mesleğe alınacak olan aday sayısının 20 katı kadar aday için gerçekleştirilecektir.

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımının tüm ayrıntılarını, sınav konularını ve diğer detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Ticaret Bakanlığı 2021 Ticaret Denetmen Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla alıma yönelik istişare etmek için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.