kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı ve Fon Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019

TMSF tarafından olan Fon Denetçi Yardımcılığı ve Fon Uzman Yardımcılığı alım ilanları yayımlandı. 2019 TMSF Personel Alımına dair detayları yazımızda bulabilirsiniz!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu 2 Eylül 2019 tarihi itibariyle yayımlamış olduğu ilanda Fon Denetçi Yardımcısı ve Fon Uzman Yardımcısı alacağını duyurdu. Alımın detaylarını yazımızda bulabilirsiniz.

2019 TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı Alımı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu üniversitelerin Hukuk Fakülteleri ve İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, İktisat veya Siyasal Bilgiler Fakülteleri ile Mühendislik Fakültelerinin Elektronik, Elektrik, Endüstri veya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar arasından 5 adet Fon Denetçi Yardımcısı alacağını ilan etti.

Alıma başvuruda bulunmak için adayların 2018 yılında veya 2019 yılında gerçekleştirilen KPSS A Grubu sınavında, KPSS P48, KPSS P28, KPSS P18, KPSS P23 veya KPSS P22 puan türlerinin birisinden en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir.

Adayların KPSS puan koşulunun yanı sıra Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezince gerçekleştirilen YDS’den en az 50 puan almış olmaları gerekmektedir. Puanın alınmış olması gereken diller ise, Fransızca, Almanca veya İngilizce dilleridir. 

2019 TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı Yazılı Sınavı

2019 TMSF fon denetçi yardımcılığı yazılı sınavına başvuruda bulunan adaylardan, mesleğe alınacak aday sayısının 10 katı kadarı yani 50 aday katılabilecektir. 

TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı sınavına ve mesleğine dair detaylar için MESLEK TANITIM yazımızı inceleyebilirsiniz;

2019 TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Alımı

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu üniversitelerin Hukuk Fakülteleri ve İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, İktisat veya Siyasal Bilgiler Fakülteleri ile Mühendislik Fakültelerinin Elektronik, Elektrik, Endüstri veya Bilgisayar Mühendisliği bölümlerinden mezun adaylar arasından 15 adet Fon Denetçi Yardımcısı alacağını ilan etti.

Alıma başvuruda bulunmak için adayların 2018 yılında veya 2019 yılında gerçekleştirilen KPSS A Grubu sınavında, KPSS P48, KPSS P28, KPSS P18, KPSS P23 veya KPSS P22 puan türlerinin birisinden en az 75 puan almış olmaları gerekmektedir.

2019 TMSF Fon Uzman Yardımcılığı Yazılı Sınavı

2019 TMSF fon uzman yardımcılığı yazılı sınavına başvuruda bulunan adaylardan, mesleğe alınacak aday sayısının 10 katı kadarı yani 150 aday katılabilecektir. 

TMSF Fon Uzman Yardımcılığı sınavına ve mesleğine dair detaylar için MESLEK TANITIM yazımızı inceleyebilirsiniz;

2019 TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı ve Fon Uzman Yardımcılığı Başvuruları

Alım için başvurular; 7 Ekim 2019 tarihinde başlayacak ve 28 Ekim 2019 tarihinde sona erecektir. Başvurular şahsen veya posta yolu ile Kuruma yapılacaktır. Ayrıca adaylardan bazı belgeler istenmektedir. Belgeler ise şu şekilde;

tmsf belgeler

Adaylar Fon Denetçi Yardımcılığı – Fon Uzman Yardımcılığı alımlarından yalnızca bir tanesine başvuruda bulunabilecek ve yalnızca sınavlardan birisine katılabileceklerdir. 

2019 TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı ve Fon Uzman Yardımcılığı Sınavları Ne Zaman?

TMSF Fon Uzman Yardımcılığı ve Fon Denetçi Yardımcılığı sınavları Kurum tarafından Boğaziçi Üniversitesi’ne hazırlatılmakta ve Klasik usulde gerçekleştirilmektedir. Sınavlar 23 – 24 Kasım 2019 tarihinde Klasik usulde iki gün şeklinde yapılacaktır. 

Yazılı sınavda yalnızca Genel Kültür – Genel Yetenek bölümleri çoktan seçmeli usulde gerçekleştirilmektedir. 

2019 TMSF Fon Denetçi Yardımcılığı ve Fon Uzman Yardımcılığı ilanlarının TAM METNİ için Tıklayınız!

2019 TMSF Personel Alım sürecine dair detayları takip etmek, sorularınızı sormak ve bilgi almak için ilgili FORUM başlığımızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.