kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alım İlanı 2021

Tokat ili Çat Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre başvuru şartları ve ayrıntılar haberimizde.

Tokat Çat Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı kaç kişilik olacak? 2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru koşulları neler? 2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru dönemi ne zaman? 2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Detayları ve 2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alım ilanının tam metnini haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bazı genel başvuru koşullarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bu koşulların başında adayların Türk vatandaşı olmaları ile kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması gelmektedir. Bunlarla birlikte 2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk ceza mevzuatı hükümleri uyarınca devlete karşı işlenen suçlardan veya yüz kızartıcı olarak tanımlanmış olan suçlardan herhangi bir şekilde hüküm giymemiş olmaları, yine aynı mevzuat hükümleri uyarınca kasıtlı suçlardan bir sene ve daha uzun süreli bir mahkumiyet almamış olmaları gerekmektedir. 

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların 2020 KPSS oturumlarında mezuniyet durumlarına uygun KPSS puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte 2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımına müracaat edecek olan erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihler arasında Kabul Edilecek?

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların, başvuru için istenen şartları taşıyor olmaları durumunda başvurularını 22 Nisan 2021 tarihinden 26 Nisan 2021 tarihine değin gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların başvuruları bizzat, elektronik ya da iadeli taahhütlü post akanalıyla kabul edilecektir. 

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımına KPSS puanları ile başvuru yapacak olan adayların puanlarına bakılarak yapılacak olan sıralama neticesinde istihdam edilecek aday sayısının beş katı kadar aday arasında yer alanlar için sözlü mülakat gerçekleştirilerek alım gerçekleştirilecektir.

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi Unvan İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların istihdam edilecekleri kadro unvanı Memurluk unvanıdır. Bu unvan için yapılacak olan alım sayısı ise 1 kişi olarak belirlenmiştir. 2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların herhangi bir lise programından mezun durumda olmaları ve 2020 KPSS Ortaöğretim oturumunda KPSS P94 puan türünden en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir. 

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Gerçekleştirilecektir?

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan en yüksek KPSS P94 puanına sahip beş aday 30 Nisan 2021 tarihinde Belediyenin resmi internet sitesinden ilan edilecektir. Bu beş aday için 2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında sözlü mülakatlar 7 Mayıs 2021 tarihinde Çat Belediye BaşkanlığI’nda düzenlenecektir.

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımının bütün başvuru şartlarını, başvuruda istenen belgeleri ve sınav konularına dair bilgileri İLANIN TAM METNİNDE görmek için Tıklayınız!

2021 Tokat Çat Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylarla mülakata yönelik istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.