kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TÜBİTAK 55 Adet Personel Alım İlanı 2019

Türkiye Bilimsel ve Teknoloji Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2019 yılı için toplam 41 personel alacak. Alımın detaylarını yazımızda inceleyebilirsiniz.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu çeşitli araştırma merkezlerinde istihdam etmek üzere Uzman, Uzman Yardımcısı, Araştırmacı, Teknisyen unvanları için ilana çıktı.

Mesleklere alınacak adaylar; Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu Başkanlığı’na bağlı Marmara Araştırma Merkezi, Bilgi Güvenliği İleri Teknolojiler Araştırma Merkezi, Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı birimlerinde görevlendirilecekler.

Tübitak Personel Alım Başvuruları Ne Zaman?

Alım için başvurular Başkanlığın yayım tarihinden, 22 Nisan 2019 tarihine kadar sürecektir.

TÜBİTAK Personel Alımı Başvuruları Nasıl Gerçekleştirilecektir?

TÜBİTAK personel alımına başvuru yapabilmek için adayların öncelikle personel alım sayfası üzerinden sisteme kaydolması gerekmektedir. Bu kaydın ardından adayların özgeçmiş doldurması ve jpeg formatında bir fotoğraf yüklemesi yapmaları lazımdır.

Adayların ilgili alıma dair transkript, diploma, çalışmalarını ispatlar nitelikte hizmet dökümü, sahip oldukları sertifika ve eğitim evrakı pdf formatında sisteme yüklenmelidir.

tubitak bina 1

2019 TÜBİTAK Personel Alımı Sayısı ve Diğer Detaylar

Tübitak Personel alımında, hangi birime, kaç kişi alınacağı, aranan genel ve özel koşulları aşağıdaki tabloda bulabilirsiniz.

Birim – Görev Yapılacak İl Alım Unvanı Alım Sayısı Alım Yapılacak Bölüm Özel Koşul
Marmara Araştırma Merkezi – Kocaeli Uzman / Uzman Yrd. 2 kişi İşletme, İktisat, Kamu Yönetimi, Maliye, Ekonomi, Çalışma Ekonomisi ve End. İlş. Ekonometri Microsoft Office Programlarını Kullanabilmek.
Marmara Araştırma Merkezi – Kocaeli Ar-GE Personeli – Araştırmacı 1 kişi Elektrik. Müh., El-Elektronik Müh., Elektronik Müh.
Marmara Araştırma Merkezi – Kocaeli Ar-GE Personeli – Araştırmacı 1 kişi Fizik / Fizik Müh.
Marmara Araştırma Merkezi – Kocaeli Ar-GE Personeli – Araştırmacı 1 kişi -Elektrik – Elektronik Müh.,
-Elektronik Müh., -Elektronik ve Haberleşme Müh.,    -Mekatronik Müh., -Otomasyon Müh.
Elektronik Donanım tasarım ve gerçekleme ile ölçüm faal. hususunda en az üç sene mesleki deneyim sahibi olmak.
Marmara Araştırma Merkezi – Kocaeli Ar-GE Personeli – Araştırmacı 1 kişi -Elektrik-Elektronik Müh.,
-Elektronik Müh.,
-Elek. ve Haberleşme Müh.
Bilgem – Kocaeli Ar-GE Personeli – Teknisyen 2 kişi Teknik Eğitim Fakültesi’nin Makine Eğitimi Bölümü
Bilgem – Kocaeli Ar-GE Personeli – Teknisyen 3 kişi Teknik Eğitim Fak.’nin; Elektronik ve Bilge. Eğitimi, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği Bölümleri
Bilgem – Ankara Ar-GE Personeli – Teknisyen 3 kişi Teknik Eğitim Fak.’nin; Elektronik ve Bilgi. Eğitimi, Bilgisayar ve Kontrol Öğretmenliği, Elektronik ve Haberleşme Öğretmenliği Bölümleri
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yardımcısı 2 kişi Eczacılık Fakültesi, Moleküler Biyom., Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyomühendislik ve Genetik, Biyoinformatik ve Genetik, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Genetik, Kimya Müh., Kimya ve Süreç Müh., Kimya-Biyoloji Mühendisliği, Biyomühendislik, Biyoloji bölümleri
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yardımcısı 1 kişi Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri, Bahçe Bitkileri, Topak Bilimi ve Bitki Besleme Bölümleri,
Veterinerlik Fakültesi
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yardımcısı 6 kişi Makine Müh. Otomotiv Müh., Mekatronik Müh. Bölümleri
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yrd. 1 kişi Endüstri Müh., Endüstri ve Sistem Müh. Bölümleri
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yrd. 1 kişi Havacılık ve Uzay Müh., Uçak ve Uzay Müh., Uçak Müh. Bölümleri
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yrd. 4 kişi Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Müh., Malzeme Bil. ve Müh., Metalurji ve Malzeme Müh., Malzeme Müh., Metalurji Müh., Kimya ve Süreç Müh., Kimya Müh.
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yrd. 1 kişi Kimya Bölümü
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yrd. 7 kişi Bilgisayar Müh., Yazılım Müh., Bilgisayar ve Yazılım Müh., Bilgisayar Bilimleri ve Müh., Bilişim sitse. Müh., Bilgisayar ve Enformatik Müh.
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yrd. 8 kişi Elektrik Müh., Elektronik Müh., Elektrik ve Elektronik Müh., Elektronik ve Haberleşme Müh.
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yrd. 1 kişi Mühendislik Fak. Bölümleri Alanında en az 3 sene mesleki deneyim sahibi olmak.
Başkanlık – Teyide Bilimsel Prag. Uzman Yrd. 2 kişi Hukuk Fakültesi ile İşletme, İktisat, Sermaye Pi., U.A. Tic., U.A. Tic. ve İşletmecilik, U.A. Tic. ve Finansman, U.A. Finans, Ekonomi ve Finans, Ekonomi, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Maliye, Muhasebe, Muhasebe ve Fin. Yönetim, Bankacılık, Bankacılık ve Fin. Bölümleri Alanında en az 1 sene mesleki deneyim sahibi olmak.
Başkanlık – Teyide Uzman Yrd. / Uzman 2 kişi İktisat, İşletme, Ekonomi, Maliye, Siyaset Bilimi ve U.A. İl., İstatistik, Muhasebe, Hukuk, Kamu Yönetimi, U.A. İlişik., U.A. İl. ve AB, U.A. İl. ve Avrupa Çalışmaları, Ekonometri Bölümleri Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Belgesi sahibi olmak.
Başkanlık – Teyide Uzman Yrd. / Uzman 1 kişi İktisat, Ekonomi, Siyaset Bil. ve U.A. İlş., U.A. İlş. ve AB, U.A. İlişk. ve Avr. Çal., İşletme, Maliye, İstatistik, Muhasebe
Başkanlık – Teyide Uzman Yrd. / Uzman 2 kişi İktisat, Ekonometri, Ekonomi veya İstatistik Bölümleri Alanında en az bir sene mesleki deneyim sahibi olmak.
Başkanlık – Teyide Uzman Yrd. / Uzman 1 kişi Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sist., Bilge. ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği, Bilgisayar ve Öğr. Tekno. Eğitimi Bölümleri Alanında en az bir sene mesleki denetim sahibi olmak.
Başkanlık – Teyide Uzman Yrd. / Uzman 1 kişi Görsel İletişim Tasarımı, Grafik Tasarım, İletişim Tasarımı ve Yön., İletişim ve Tasarım Bölümleri Alanında en az bir sene mesleki deneyim sahibi olmak.

Başkanlık, TEYDEB, Başkanlığa bağlı Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı’nı ifade etmektedir ve alınacak personelin görev yeri Ankara’dır. Tübitak Personel Alıcı’nın ilan metnini detaylı görmek için Tıklayınız!

TÜBİTAK Personel Alımı Sınavı

Alım için öngörülen bir KPSS puan koşulu bulunmamaktadır.

TÜBİTAK personel alımı sözlü mülakat ile gerçekleştirilmektedir. Ancak birimler dilerlerse alan bilgisi yazılı sınavı da yapabilmektedirler.

Sınava katılabilmek için koşullar henüz açıklanmış değil ancak evvelki alımlardan bildiğimiz temel kural şu şekildedir;

Ağırlıklı Mezuniyet Ort. + Deneyim Yılı/15 + 10.000/Üniversiteye Yerleşme Sıralaması toplamının en az 3,00 olması gerekmektedir. Adaylar bu kritere göre sıralanmaktadır. Bu alım için başka bir koşul belirlenirse yazımızı buna göre güncelleyeceğiz.

Alım Süreci ile alakalı soru sormak ve fikir beyan etmek için FORUM Sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.