kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

TÜBİTAK Uzman Personel Alım İlanı 2021 (18 Kişi)

TÜBİTAK tarafından 2021 yılı için 18 kişilik Uzman Personel Alım İlanı yayımlandı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojk Araştırma Kurumu TÜBİTAK tarafından 2021 yılıda alım süreci yürütülmek üzere 18 kişilik Uzman Personel Alım İlanı yayımlandı. Buna göre Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı hangi alanlardan yapılacak? Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı başvuruları hangi tarihlerde gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde Gerçekleştirilecek?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuru şartlarını taşımaları durumunda 22 Mart 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebilecekler. Adaylar Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı başvurularını Kurumun kendi internet sitesinde yer alan iş başvuru sistemi üzerinden yapacaklar.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımında adaylar şartlarını sağladıkları yalnızca bir pozisyon için başvuru oluşturabilecekler.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların kamu hak mahrumiyetlerinin bulunmaması, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı kapsamında istihdam edilecekleri kadronun gerektirdiği iş ve işlemleri gerçekleştirmelerine mani düzeyde herhangi bir hastalıklarının ya da bulaşıcı bir hastalıklarının bulunmaması gerekmektedir. Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların kasıtlı sayılan suçlardan bir yıldan fazla, devlete karşı suçlar ile yüz kızartıcı suçlardan hiçbir şekide hüküm giymemiş olmaları gerekmektedir.

tubitak

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu 2021 Yılı Uzman Personel Alımı Kadro Dağılımı Ne Şekilde Olacak?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların başvurabilecekleri kadrolar, bu kadroların gerektirdiği mezuniyet şartları ve illere göre dağılımı aşağıdaki şekilde olacaktır.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı; 3 kişi – Ankara – Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar ve Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Kontrol Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Mikroelektronik Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği veya Telekomünikasyon Mühendisliği bölümlerinden birisinden mezun durumda olmak.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı; 8 kişi – Ankara – Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı; 7 kişi – Ankara – Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği veya Bilişim Sistemleri Mühendisliği bölümlerinin birisinden mezun durumda olmak.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı kapsamında başvuru yapan adayların her biri kendi başvuru alanlarında değerlendirilmek üzere, mesleğe alınacak aday sayısının on katı kadar aday sözlü mülakatlara katılma hakkı kazanacaklardır. Adayların başvuru puanları çeşitli kriterlere göre Kurum tarafından belirlenecek ve sınava hak kazanan adaylar buna göre tespit edileceklerdir.

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımının tüm detaylarını, özel başvuru koşullarını ve adayların başvuru puanlarının hesaplanma sistemini detaylı şekilde incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu TÜBİTAK 2021 Uzman Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı yöneltebilmek adına FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.