kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Türk Akreditasyon Kurumu tarafından 2021 yılı için uzman yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Türk Akreditasyon Kurumu tarafından 2021 yılında gerçekleştirilmek üzere uzman yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru koşulları nelerdir? Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman ve nasıl gerçekleştirilecek? Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının tüm detayları ve ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen ve başvuru şartlarını taşıyan adayların başvurularını 16 Haziran 2021 tarihinden 30 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adaylar başvurularını Türk Akreditasyon Kurumu’nun resmi internet sitesinde yer alan başvuru ekranından elektronik olarak gerçekleştirmeleri ve bu başvuru esnasında istenen belgeleri elektronik ortamda yüklemeleri gerekmektedir.

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapmak isteyen adayların başvuru dönemi itibarlye önceklikli olarak Türk vatandaşı olmaları gerekmektedir. Bununla beraber adayların Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapabilmeleri için devlet memurluğu genel şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların alımın gerçekleştirilecek 2021 senesinin birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış durumda olmaları ve de Kurum tarafından istenen alanlardan mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların son iki sene içerisinde gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS oturumlarında gerekli puan türlerine göre yapılacak olan sıralamaya göre kendi alanlarındaki adayların arasında en yüksek puana sahip dört kat aday arasında yer almaları durumunda Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde edeceklerdir.

turk ak tabela

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişilik Olacak?

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuruda bulunabilecekleri Türk Akreditasyon Kurumu Uzman Yardımcılığı kadro sayısı on kişiliktir. Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının on kişilik kadrosunun alanlara göre dağılımı ve KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Alan Alım Yapılacak Kadro Mülakata Katılacak Aday Sayısı KPSS Puan Türleri
Çevre Mühendisliği Alanı 1 kişi 4 kişi KPSS P2
İnşaat Mühendisliği Alanı 2 kişi 8 kişi KPSS P2
Elektrik – Elektronik, Elektronik Müh. Alanları 1 kişi 4 kişi KPSS P2
Tekstil Mühendisliği Alanı 1 kişi 4 kişi KPSS P2
Biyomedikal Mühendisliği Alanı 1 kişi 4 kişi KPSS P2
Kimya Mühendisliği Alanı 1 kişi 4 kişi KPSS P2
Gıda Mühendisliği Alanı 1 kişi 4 kişi KPSS P2
Siyaset Bilimi ve Ul. İlş., Uluslararası İliş. Alanları 1 kişi 4 kişi KPSS P3
Halkla İlişkiler ve Rekl., Halkla İlişkiler ve Tan. Alanlar 1 kişi 4 kişi KPSS P3
Hukuk Müşavirliği Alımı 1 kişi 4 kişi KPSS P3

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların son iki sene içerisinde almış oldukları KPSS P3 ve KPSS P2 puan türlerinin en az 70 olması gerekmektedir. Aksi halde adayların Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilmeleri mümkün olmayacaktır.

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı toplam dört kat adayın katılımı ile 19 Temmuz 2021 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecektir. 

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde eden adayların listesi ile taban puanlar 12 Temmuz 2021 tarihinde Kurumun resmi internet sitesinin duyuru kısmında ilan edilecektir.

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını başvuru belgelerini ve aklınıza takılan tüm hususları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Türk Akreditasyon Kurumu 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla alıma dair istişarelerde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.