kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB 2020 yılı için Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayınladı. 2002 Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı başvuru şartları neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB 2020 yılı uzman yardımcılığı alımı ilanı yayınlandı. 2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı nasıl gerçekleştirilecek? 2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı kaç kişilik? Sınav aşamaları neler? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 14 Ekim 2020 tarihinden 28 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Neler?

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların bazı şartları sağlıyor olmaları gerekmektedir. Bu şartların başında adayların 1 Ocak 1989 tarihi ile daha sonraki tarihlerde doğmuş olmaları yer almaktadır. Ayrıca adayların aşağıda yer vereceğimiz alanlardan mezun durumda olmaları, 1 Ocak 2018 tarihi sonrasında yapılan Türkiye Cumhuriyet Merkezi Bankası alımlarında komisyon mülakatı safhasında elenmemiş olmaları gerekmektedir. kamu haber

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımına mezunları başvuruda bulunabilecek olan bölümleri aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

tcmb uzman 1tcmb uzman 2

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların ayrıca devlete karşı suçlardan veya yüz kızartıcı suçlardan mahkumiyetlerinin bulunmaması, göreve mani bir bedensel ya da ruhsal rahatsızlıklarının olmaması, kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Sınavı Kaç Aşamalı Olarak Nasıl Yapılacak?

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı bir kaç farklı sınav aşaması ile gerçekleştirilmektedir. 2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınması planlanan aday sayısının 12 katı kadarı gerçekleştirilecek olan genel yetenek sınavından sonra yazılı meslek sınavı safhasına katılım gösterebilecektir.

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımının sonraki aşamalarında ise adaylar yetkinlik ve kişilik testine, sonrasında  vaka çalışmasına son olarak ise komisyon mülakatına alınacaklardır.

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı toplam 60 adet TCMB Uzman Yardımcısının istihdamı için gerçekleştirilecektir.

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı İçin KPSS Şartı Var Mı?

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı için adayların herhangi bir KPSS şartını sağlıyor olmaları gerekli değildir.

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı İçin YDS Şartı Var Mı?

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 1 Ocak 2018 tarihinden sonra alınması şartıyla ÖSYM’nin YDS oturumlarından ya da e-YDS oturumlarından en düşük C seviyesine sahip olmaları gerekir. Ya da bu puanın dengi kabul edilen başka dil sınavlarından puanlarının bulunması gerekir.

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru şartlarını sağlayan adaylar için Genel Yetenek sınavı test usulünde 21 Kasım 2020 – 22 Kasım 2020 tarihlerinde gerçekleştirilecektir.

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı sürecine dair tüm detaylara hakim olmak ve her ayrıntıyı incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası TCMB Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, sınavına hazırlık yapan diğer adaylarla istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.