kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye Diyanet Vakfı Müfettiş ve Denetçi Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı alımları başvuru detayları haberimizde.

Türkiye Diyanet Vakfı tarafından 2021 yılı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. İlana göre 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvurular hangi tarihler arasında gerçekleştirilebilecek? 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına hangi KPSS puan türleri ile başvuru yapılacak? Detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar şartları sağlıyor olmaları halinde başvurularını 1 Şubat 2021 tarihinden 21 Şubat 2021 tarihine kadar Türkiye Diyanet Vakfı web sitesi üzerinden gerçekleştrebilecektirler.

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuru yapmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, en az dört sene eğitim veren İktisadi ve İdari Bilimler, İşletme, Siyasal Bilgiler ya da İktisat fakültelerinin bölümlerinin birisinden veyahut da Hukuk fakültelerinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir. Adayların 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuru yapabilmeleri için adli sicil kayıtlarının olmaması ve sağlık vaziyetlrinin her tür iklim koşulunda görev yapmalarına mani olmayacak durumda olması gerekmektedir. 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların gerek sicillerinin gerekse karakterlerinin müfettiş yardımcılığı ve denetçi yardımcılığı mesleğine uygun görülmesi de şarttır. Erkek adaylardan 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuru yapmak isteyenlerin ya askerliklerinin en kısa altı ay erteletmiş olmaları, askerliklerini yapmış durumda olmaları veyahut da bu vazifelerinden muaf durumda olmaları gerekmektedir. Kamu ilanı

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına Hangi KPSS Puan Türü İle Başvuru Yapılabilir?

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların diğer başvuru şartlarını taşıyor olmalarının yanında 2020 senesinde ya da 2019 senesinde gerçekleştirilmiş olan KPSS A Grubu oturumlarında KPSS P48 puan türünden en az 70 puan almış olmaları şarttır.

tdv konak

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adaylar başvurularını denetçi yardımcılığı ve müfettiş yardımcılığı alımları için birlikte yapacaklardır. Adayların başvuru yapacakları alım topla 10 kişilik olacaktır. Bu 10 kişilik kadronun 3 tanesi Türkiye Diyanet Vakfı Denetçi Yardımcılığı’na, 7 tanesi ise Türkiye Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı’na ayrılmıştır.

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına Başvuru Özel Şartları Neler?

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların diğer alımlardan farklı olarak taşımaları gereken özel şartlar da bulunmaktadır. Bu şartlardan ilki yaş şartıdır. 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların 1 Ocak 1991 tarihinden sonra doğmuş olmaları istenmektedir. Ayrıca 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların lise mezuniyetlerinin imam hatip liselerinden olması da şartlar arasında yer almıştır.

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? Sınavı Ne Zaman?

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların puanlarına göre yapılacak olan sıralamaya göre en yüksek puana sahip toplam yirmi kat aday 27 Mart 2021 tarihinde düzenlenecek olan 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı yazılı sınavına katılma hakkı elde edecektir. 2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımı yazılı sınavına katılmaya hak kazanmış olan adaylar 15 Mart 2021 tarihinde vakfın resmi sitesinde ilan edilecektir.

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımının diğer ayrıntılarına göz atmak, başvuru detaylarını görmek ve sınav konularını incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Türk Diyanet Vakfı Müfettiş Yardımcılığı ve Denetçi Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek, sınava hazırlanacak olan adaylarla sınav üzerine istişare edebilmek için FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.