kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Kısa süre önce Uzman Yardımcısı alacağını ilan etmiş olan Türkiye İş Bankası bu kez de Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için ilan yayınladı. Alıma dair detayları yazımızda bulabilirsiniz.

Türkiye İş Bankası kısa süre evvel Uzman Yardımcılığı alım ilanı yayımlamıştı. Çok geçmeden 2019 yılı için Müfettiş Yardımcılığı alım ilanını da yayımlayan Bankanın alım için istediği koşullar, başvuru şartları, başvuru tarihleri ve sınav tarihi bilgilerini yazımızda bulabilirsiniz.

2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları

2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların;

-T.C. Vatandaşı olmaları,
-9 Kasım 2019 tarihi itibariyle 30 yaşlarını doldurmamış olmaları,
-Askerlik görevlerinin 2020 yılı Haziran ayına dek tecil edilmiş olması ya da askerlik görevinden muaf olmaları veya askerlik görevlerini yapmış olmaları,

-Ülkemizin her yerinde görev yapmaya müsait derecede sağlıklı olmaları,

gerekmektedir.

Adayların ayrıca 2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunabilmeleri için;

iybank mufettiy bolumler

bölümlerinin birisinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Tabloda yer alan (*) işareti olan bölümlerden mezun adayların tablonun altında bulunan bölümlerin birisinden lisans üstü eğitim tamamlamış olmaları kaydıyla ya da yine tablo altında yer alan CIA ya da CISA belgelerine sahip olmaları durumunda, 2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmaları mümkün olacaktır.

2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı Başvuruları Ne Zaman Bitiyor?

2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı alımı için adaylar başvurularını 30 Ekim 2019 tarihine kadar tamamlamalıdırlar. Adaylar başvurularını Bankanın İnsan Kaynakları sayfasından yapacaklardır. Başvuruların herhangi bir Banka Şubesi tarafından ya da Genel Müdürlük tarafından elde ya da posta yolu ile kabul edilmesi söz konusu olmayacaktır.

2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı Başvurularında Dil Koşulu

Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıdaki dil yeterliklerinden bir tanesine sahip olmaları gerekmektedir.

Fransızca Dili için; Fransız Millî Eğitim Bakanlığı -Fransız Kültür Merkezi- sınavından DALF C2 ya da DALF C1 derecesi ya da Fransız Kültür Merkezi TEF Sınavı’ndan en az 699 puan,

Almanca Dili için; Goethe Enstitüsü’nün düzenlediği sınavdan, Sertifika C2 ya da Sertifika C1 derecesi,

İngilizce Dili için; TOEFL sınavından en az 85 puan.

2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman?

2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı sınav süreci 9 Kasım 2019 tarihinde başlayacaktır. Sınav süreci Türkçe Yeterlilik Sınavı, Genel Yetenek Sınavı ve Değerlendirme Merkezi olmak üzere üç aşamadan oluşacaktır.

2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı alım ilanının tamamını görmek için Tıklayınız!

2019 Türkiye İş Bankası Müfettiş Yardımcılığı alım sürecine dair sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızda yer alan başlığı takip etmeyi Unutmayınız!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.