kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Personel Alım İlanı 2020

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayımlandı. İlana göre başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımı ilanı yayımlandı. İlana göre kaç kişi hangi unvanla kuruma alınacak? Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunma şartları neler? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Gerçekleştirilecek?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve bu alım için belirlenmiş olan başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını 19 Kasım 2020 tarihinden 21 Aralık 2020 tarihine kadar Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü’nün resmi sitesinde bulunan başvuru formunu doldurarak ve bu formu başvuru evrakı ile birlikte Genel Müdürlüğün personel birimine ulaştırarak gerçekleştireceklerdir.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Devlet Memurları Kanunu Md. 48’de hüküm altına alınmış bulunan memurluk genel şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların kadrolar için belirlenmiş olan ve aşağıda tabloda detaylı bir biçimde yer vereceğimiz lisans programlarının birisinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların sahip olmaları gereken özel başvuru koşullarını da haberimizin devamında bulabileceğiniz ilanın tam metninde göz atabilirsiniz.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımına Hangi KPSS Puan Türü İle Başvuru Yapılacak?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2020 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından düzenlenen KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türüne sahip olmaları gerekmektedir.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımı Hangi Kadrolar İçin Kaç Kişilik Olacak?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımı bilişim kadroları için yapılacaktır. Bu bağlamda iki grup mezun aday için alıma başvuru imkanı tanınmıştır.

İşkur Alım Grupları Mezuniyet Şartları Alım Sayısı
Ağ Uzmanlığı Yazılım Müh.
Elektrik Elektron. Müh.
Elektrik Müh.
Elektronik Müh.
Bilgisayar Müh.
Endüstri Müh.
ve

Fen – Edeb./ Eğitim fakültelerinin Bilgisayar ve Teknoloji üzerine bölümleri ile Fizik, Matematik, İstatistik bölümleri

1 kişi
Kıdemli Yazılım Uzmanlığı Yazılım Müh.
Elektrik Elektron. Müh.
Elektrik Müh.
Elektronik Müh.
Bilgisayar Müh.
Endüstri Müh.
3 kişi
Yazılım Geliştirme Uzmanlığı Yazılım Müh.
Elektrik Elektron. Müh.
Elektrik Müh.
Elektronik Müh.
Bilgisayar Müh.
Endüstri Müh.
ve

Fen – Edeb./ Eğitim fakültelerinin Bilgisayar ve Teknoloji üzerine bölümleri ile Fizik, Matematik, İstatistik bölümleri

5 kişi
TOPLAM 9 kişi

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların sahip olmaları gereken deneyim vb. özel koşulları ilanın tam metninde inceleyebilirsiniz.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımı İçin YDS Puanı İsteniyor Mu?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Yabancı dil sınavı YDS puanları başvuru puanlarının tespitinde %30 etkili olacaktır. Adayların YDS puan belgesi ibraz etmemesi durumunda değerlendirmede 0 alınarak sıralamaya katılacaklardır.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımı Sınavına Kaç Kişi Katılabilecek?

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımı için İşkur mesleğe alacağı aday sayısının on katı kadar adayı yani 90 kişiyi sözlü mülakat ve uygulamalı sınava alacaktır.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımının tüm ayrıntıların, kadro kadro özel başvuru şartlarına ve başvuru evrakına dair detayları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü 2020 Yılı Personel Alımına başvuru yapacak adaylar ile istişarede bulunmak ve bilgiler edinebilmek için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.