kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı için ilan yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvuru dönemi itibariyle memurluk genel şartlarını sağlıyor olmalarının yanında üniversitelerin ilanın tam metninde inceleyebileceğini alanlarından mezun durumda bulunmaları gerekmektedir. Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların sağlık durumlarının bu mesleği gerçekleştirmeye elverişli olması ve başvuru için alım yılının birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 26 Temmuz 2021 tarihinden 20 Ağustos 2021 tarihine kadar elektronik ortamda gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adayların KPSS puanlarına göre yapılacak olan sıralamada mesleğe alınacağı ilan edilen aday sayısının 20 katı kadar aday arasında yer almaları durumunda yazılı sınava katılmaları mümkün olacaktır.

tki bina

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı toplam beş adet müfettiş yardımcısının istihdamı için gerçekleştirilecektir. Bu bağlamda Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı sınavına toplam 100 adayın katılması mümkün olacaktır.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Sınavı Nasıl Yapılacak?

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı usulde ve Hukuk alanı konularından ve Kompozisyon yazımından gerçekleştirilecektir.

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru koşulları ve diğer ayrıntıları görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürlüğü 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı sorabilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.