kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. 306 Kişi Personel Alım İlanı 2020

Türkiye Şeker Fabrikaları 308 kişilik personel alım ilanı yayınladı. 2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Hangi unvana kaç kişi alınacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımı hangi kadro için kaç kişilik yapılacak? 2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımı başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların genel başvuru şartlarını haiz olmaları gerekmektedir. İşe alınacak adayların statüsü sürekli işçi statüsünde olacaktır. Başvuru yapılacak kadrolar için adaylar belirlenen farklı iller için başvuru yapabileceklerdir. Meslek lisesi, ön lisans ve lisans alanlarından belirlenen sayılarda gerçekleştirilecek olan alımların kadrolara göre dağılımı şu şekildedir;

Alan Sayı
Mekatronik

End. Kontr.

Makine Bak. Onar.

Mekanik

205 kişi
Proses

Kimya lab.

Gıda Kal. Kont.

2 kişi
Yapı Tes. Sist.

Isı Tes. Sist.

Isıtma ve Sıhhi Tes.

Isıtma ve Doğalgaz İç. Tes.

Tesisat Tekn.

18 kişi
Betonarme Yapı Sist.

Yapı Dek.

Yapı İç Mek. Dek.

2 kişi
Önlisans Programları (Detaylı liste ilanın tam metninde) 70 kişi
Mühendislik Lisans Bölümleri 9 kişi
TOPLAM 306 kişi

2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımına başvuruda bulunabilecek ön lisans programları ile diğer alımların illere dağılımını ilanın tam metninde inceleyebilirsiniz. Alıma dair diğer tüm detaylar ve başvurular 2 Temmuz 2020 tarihinde işkur sistemi üzerinden yayınlanacak ve başvurular yapılabilecektir.

2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımı Meslek Lisesi İlanının TAM METNİ için Tıklayınız!

2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımı Ön Lisans ilanının TAM METNİ için Tıklayınız!

2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımı Lisans ilanının TAM METNİ için Tıklayınız!

2020 Türkiye Şeker Fabrikaları Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü Personel Alımı sürecini takip etmek ve sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.