kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Uludağ İhracatçı Birlikleri tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Detayları ve ilanı haberimizde bulabilirsiniz.

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Personel Alımına başvurular hangi tarihlerde gerçekleştirilecek? Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Personel Alımı nasıl yapılacak? Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Personel Alımının tüm detayları ile ilanın metnini haberimizde bulabilirsiniz. 

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler Başvuru Yapabilir?

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum durumda bulunmamaları, en az on sekiz yaşlarını tamamlamış, en çok otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Bunlarla birlikte Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Personel Alımına müracaat edecek olan adayların ceza kanunları uyarınca kasıtlı işledikleri bir suçtan dolayı bir sene ve daha uzun süreli hapis cezası almamış olmaları, yüz kızartıcı suçlardan ya da devlete karşı işledikleri suçlardan dolayı ise herhangi bir şekilde mahkum edilmemiş olmaları gerekmektedir.

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım ile girecekleri mesleklerini yapmalarına engel olacak seviyede bir engellerinin olmaması şarttır. Ayrıca adayların daha önce TİM ya da bir başka ihracatçı birliğinden sözleşmeleri feshedilerek ayrılmamış olmaları gerekir.

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik durumlarının ilişiksiz durumda olması şarttır.

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zamana Kadar ve Nasıl Yapılacak?

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda, müracaatlarını Uludağ İhracatçı Birliği’ne 30 Haziran 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları elden bizzt ya da posta kanalıyla yapılabileceği gibi adayların başvuru belgelerini elektronik posta ile Birlik Genel Sekreterliğine ulaştırmaları yoluyla da gerçekleştirilebilecektir.

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların KPSS’den almış oldukları puanlara göre yapılacak sıralamaya göre en yüksek puana sahip olan ve alım kapsamında istihdam edilecek olan aday sayısının dört katı kadar aday arasında yer alanlar için Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı sözlü mülakatları gerçekleştirilecektir.

bursa

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlardan Kaç Kişilik Olacak?

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının hangi bölümlerden mezun durumda bulunan adaylar arasından kaçar kişilik olacağını ve başvuru KPSS puan şartını aşağıda inceleyebilirsiniz.

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı Makine Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği bölümlrinden mezun durumda bulunan adaylar için iki kişilik olacaktır. Adayların 2020 ya da 2019 yılında gerçekleştirilen KPSS P2 puan türünden en az 70 puana sahip olmaları gerekmektedir.

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının ikinci grubu ise 1 kişilik olup üniversitelerin İİBF/SBF ve dengi fakültelerinden mezun durumda bulunan adaylar arasından gerçekleştirilecektir. Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının bu grubuna başvuracak olan adayların ise KPSS P3 puan türlerinin en az 70 puan olması gerekmektedir.

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımına başvuracak olan adayların aynı zamanda 2021-20-19 veya 18 yıllarında düzenlenen yds oturumlarında en az c seviyesi puanlarının olması da şartları arasındadır.

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımının tüm detayları ile diğer bilgileri incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Uludağ İhracatçı Birlikleri UİB 2021 Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sorularınız için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.