kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2019

2019 yılında Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı alım başvuruları ne zaman? Başvuru koşulları neler? Kaç aday alınacak? Kaç kişi sınava girecek? Detaylar yazımızda.

Uludağ İhracatçı Birlikleri 2019 yılı içerisinde 2018 ve 2019 yıllarında gerçekleştirilen KPSS Lisans sınavından alınmış puanlar ile toplam 5 adet Uzman Yardımcısı alacak. Alıma dair detayları, başvuru ve sınav koşullarını yazımızda bulabilirsiniz.

2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları

2019 yılında gerçekleştirilecek olan 2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Alımı için başvuruda bulunmak isteyen adayların evvela aşağıdaki genel şartları taşıyor olmaları gerekmektedir;

oaib yartlar

Adayların bu genel şartların yanında;

2018 KPSS Lisans veya 2019 KPSS Lisans sınavlarının birisinde, Genel Yetenek – Genel Kültür testlerinde yapılmış olan netlerle hesap edilen KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmaları gerekmektedir.

2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Alımına Hangi Bölümlerde Mezun Adaylar Başvuru Yapabilecek?

2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların, aşağıdaki bölümlerin birisinden mezun olmuş olmaları gerekmektedir. Tabloda üniversitelerin ilgili bölümünden kaç aday alınacağı ve sözlü mülakatlara kaç adayın katılma hakkı olacağı bilgilerini de görebilirsiniz.

Bölüm Aday Sayısı Mülakata Katılacak Aday 
Uluslararası İlişkiler 2 kişi 8 kişi
Çalışma Ekonomisi 1 kişi 4 kişi
İşletme 1 kişi 4 kişi
Maliye 1 kişi 4 kişi

2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı alımı için başvurular 30 Eylül 2019 tarihi mesai bitimine kadar Uludağ İhracatçı Birlikleri adresine şahsen, elektronik posta yolu ile veya posta yolu ile yapılacaktır. Adayların gönderecekleri evrakın bu tarih itibariyle Kuruma ulaşması gerekmektedir.

2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Alımı Yabancı Dil Şartı

2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların yukarıdaki koşullara ilave olarak Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavı – YDS’den veya elektronik Yabancı Dil Sınavı e-YDS’den en az C seviyesi yani 70 puan almış olmaları gerekmektedir. Adayların YDS’den almış oldukları puanın 2017, 2018 veya 2019 yılı sınavlarından alınmış olmaları gerekmektedir. Daha eski bir YDS veya e-YDS puanı olan adayların alım içim başvuruda bulunma imkanı olmayacaktır.

2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı Alımı Sözlü Mülakatları

Yukarıda belirtiğimiz üzere toplam 20 aday için gerçekleştirilecek olan sözlü mülakatlara katılmaya hak kazanan adaylara dair ilan ile sözlü mülakatların tarihi ve yeri duyurusu Birlik tarafından 7 Ekim 2019 tarihinde yapılacaktır.

2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı alım ilanının TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2019 Uludağ İhracatçı Birlikleri Uzman Yardımcılığı alım sürecine dair bilgi almak, sorularınızı sormak ve süreci takip etmek için FORUM başlığımızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.