kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Vakıfbank Müfettiş Uzman ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Vakıfbank tarafından Uzman Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı ve Müfettiş Yardımcılığı için 2021 yılı ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

Vakıfbank tarafından 28 Aralık 2020 tarihinde yayımlanan ilanla Bankada görevlendirilmek üzere Vakıfbank Uzman Yardımcılığı, Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı ve Vakıfbank İç Kontrolör Yardımcılığı alımı gerçekleştirileceği duyuruldu. İlana göre 2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı, Vakıfbank Müfettiş Yardımcılığı ve Vakıfbank İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman gerçekleştirilecek? 2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı, Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru koşullarını eksiksiz karşılayan adaylar başvurularını 28 Aralık 2020 tarihinden 8 Ocak 2021 tarihine kadar sınavı gerçekleştirecek olan Anadolu Üniversitesi’nin sitresinde yer alan elektronik başvuru ekranı üzerinden başvuru yapabilirler.

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, Banka tarafından bu kariyer kadroları için belirlenmiş ve aşağıda belirteceğimiz bölümlerden mezun durumda bulunmaları, Başvuruda bulunacak olan adayların 1 Ocak 1992 ve sonrası tarihlerde doğmuş olmaları, 2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları ve tüm diğer adayların sağlık durumlarının bu kariyer meslekleri yerine getirebilecek durumda olması gerekmektedir. Kamu ilanı

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvurabilir?

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına çok farklı alanlardan adaylar başvuru imkanına sahip olacaktır. Bu bağlamda 2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilecek olan bölümler aşağıda yer vereceğimiz ilanın tam metninde sıralı bir biçimde verilmiştir.

vakif giris

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylar 7 Şubat 2021 tarihinde alımın birinci aşaması olann yazılı sınavlara katılabilecekler.

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Sınavı Nerede Gerçekleştirilecek?

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı yazılı sınavı Antalya, Ankara, İzmir, İstanbul, Erzurum, Trabzon, Diyarbakır, Samsun, Adana ve Kayseri illerinde gerçekleştirilecek.

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Sınav Ücreti Ne Kadar?

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların ödemeleri gereken sınav ücreti 70 Türk Lirası olarak belirlenmiştir.

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımının diğer detaylarına, sınav konularına, başvuru yapabilecek tüm bölümlerin listesine ulaşmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Vakıfbank Uzman Yardımcılığı Müfettiş Yardımcılığı ve İç Kontrolör Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sınavına yönelik sorularınızı sormak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

  1. Ozlem Avatar Ozlem dedi ki:

    Arkdasları merhaba hukuk İcin 1234 gbı sıralama var tum derslerden mı sorumluyuz acaba yksa bölümlere göre degısıyo mu