kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2019

Vakıflar Genel Müdürlüğü 2019 yılında Müfettiş Yardımcılığı unvanı için alım yapacağını duyurdu. Alım kaç kişilik? Başvuru şartları neler? Sınav ne zaman? Haberimizde bulabilirsiniz.

15 Ekim 2019 tarihinde yayınlanmış olan ilan ile Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı Vakıflar Genel Müdürlüğü tarafından Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’nda görevlendirilmek üzere Müfettiş Yardımcıları alınacağı duyuruldu.

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı alımına başvurular ne zaman yapılacak? Başvuru şartları neler? Kaç müfettiş Yardımcısı alınacak? Sınavı nasıl olacak? Tüm bu sorularınızın yanıtını haberimizde bulabilirsiniz.

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Başvuru Koşulları Neler?

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların aşağıda yer alan koşulları haiz olmaları gerekecektir;

-Üniversitelerin dört sene eğitim veren Siyasal Bilgiler Fakültesi, Hukuk Fakütesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, İşletme Fakültesi ya da İktisat Fakültesi bölümlerinden mezun olmaları,

-Sınavın gerçekleştirilmesi planlanan 2019 yılının ilk günü itibariyle 35 yaşlarını doldurmamış olmaları,

-Devlet Memurları Kanunu hükümlerince genel memur olma koşullarını haiz olmaları,

-Vazife yapmalarına mani olacak bir hale sahip olmadıklarını yazılı olarak beyan edebiliyor olmaları,

gerekmektedir.

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Başvuruları İçin Hangi Puan Türü Kullanılacak?

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmak isteyen ve yukarıdaki koşulları sağlayan adayların ayrıca 2018 veya 2019 yılında Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın A Grubu bölümünde; KPSS P48 puan türlerinin birisinden en az 80 puan almış olmaları,

Yine Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından aynı yıllarda gerçekleştirilen Yabancı Dil Sınavı YDS’den en az E seviyesi yani 50 puan almış olmaları gerekmektedir.

kultur ve turizm bakanlyyy

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı alımına başvuruda bulunmak isteyen şartları uygun adayların, başvurularını 1 Kasım 2019 tarihine kadar, gerekli evrakı Kuruma yollamak kaydıyla gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların evrakının bu tarihin mesai bitimine kadar Kurum kayıtlarına girmiş olması gerekmektedir.

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Mesleğine Kaç Kişi Alınacak ve Sınavına Kaç Kişi Girebilecek?

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı sınavına mesleğine alınması planlanan aday sayısı 5’tir. Yazılı sınava ise bu sayının 20 katı kadar aday yani 100 kişi katılabilecektir.

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman?

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı alımının ilk aşaması olan yazılı sınav; 7 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecektir. Adayların sınava saat kaçta ve nerede gireceklerine dair bilgi, 11 Kasım 2019 – 15 Kasım 2019 tarihleri arasında Kurumdan alınacak olan giriş belgelerinde belirtilecektir.

2019 Vakıflar Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı alım sürecine dair bilgiler almak, süreci takip etmek ve merak ettiklerinizi sormak için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.