kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alım İlanı 2020

Yükseköğretim Kalite Kurulu 2020 yılı için personel alım ilanı yayınladı. Yayınlanan ilana göre 2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu personel alımı başvuru şartları neler? Başvuruları ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından 2020 yılı için personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre 2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımı hangi kadrolar için kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları, bununla birlikte devlete karşı suçlardan, terör suçlarından herhangi bir şekilde mahkumiyetlerinin olmaması, herhangi bir kamu kurum veya kuruluşundan disiplin gerekçesiyle ihraç edilmemiş olmaları, askerlikle ilişiksiz olmaları, vardiyalı olarak çalışabilecek durumda olmaları, görevlerini yapmalarına herhangi bir şekilde mani olacak herhangi bir sağlık sorunlarının bulunmaması, SG mevzuatına dayalı olarak herhangi bir aylık ya da gelir almıyor olmaları, erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları gerekmektedir. Adaylar ilanda belirtilmiş olan kadrolardan sadece bir tanesine başvuru yapma hakkına sahiptirler.

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını 6 Ekim 2020 tarihinden 10 Ekim 2020 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımı Başvuru Belgeleri Nelerdir? 

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adayların aşağıda yer alan belgeleri Başkanlığın ilan edeceği tarihler arasında şahsen iletilmeleri gerekmektedir;

kalite kurul belge

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların iki unvandan yalnızca bir tanesine başvuru hakları bulunmaktadır. Adayların 2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımı kapsamında başvuru yapabilecekleri kadrolar ve sayılarını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Yapılacak Kadrolar Alım Sayısı
Güvenlik Görevlisi 2 kişi
Temizlik Görevlisi 3 kişi

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımı kapsamında temizlik görevlisi kadrosuna başvuruda bulunacak olan adayların en az ilkokul düzeyinde mezun durumda olmaları 18 ilâ 35 yaş aralığında bulunmaları, bu görevi yapmasına mani bir sağlık sorunu sahibi olmaması gerekmektedir. 2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımı kapsamında güvenlik görevlisi kadrosuna başvuruda bulunacak olan adayların en az üniversitelerin ön lisans düzeyinde mezuniyetlerinin olması, 18 ilâ 35 yaş aralığında bulunmaları, güvenlik ile alakalı sertifika ve belgelere sahip olmaları gerekmektedir. Bu belgelere dair detaylara aşağıda yer vereceğimiz ilanın tam metninde erişebilirsiniz.

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımına dair tüm detayları incelemek ve ilana dair aklınıza takılan tüm konuları okuyabilmek adına İLANIN TAM METNİNE ulaşmak için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Yükseköğretim Kalite Kurulu Personel Alımına dair sorularınızı sormak ve diğer adaylarla istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.