kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alım İlanı 2020

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre başvuru şartları nelerdir? Kaç personel alınacak? Başvurular ne zaman yapılacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Zafer Kalkınma Ajansı tarafından 2020 yılı personel alım ilanı yayınlandı. 2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı kaç kişi için gerçekleştirilecek? 2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımına dair detaylara ve ilanın tam metnine haberimizde erişebilirsiniz.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyenlerin öncellikli olarak kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması, Türk vatandaşı olmaları, devlete karşı suçlardan ve yüz kızartıcı suçlardan herhangi bir mahkumiyetlerinin bulunmaması, olumlu güvenlik soruşturmasına sahip olmaları, 2020 Zafer Kalkınma Ajansında görev yapmalarına mani herhangi bir sürekli akıl rahatsızlıklarının olmaması ve askerlik durumlarının ilişiksiz olması gerekmektedir. Bununla birlikte adayların 2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı özel şartlarını da taşıyor olması lazımdır.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvurmak isteyen ve gerekli şartları sağlayan adayların başvurularını 26 Ekim 2020 ilâ 6 Kasım 2020 tarihleri arasında Sanayi Bakanlığı 2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı başvuru ekranı üzerinden gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Hangi Unvanlar İçin Gerçekleştirilecek?

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı kapsamında 2 adet Uzman, 1 adet Destek Personeli ve 1 adet de İç Denetçi alımı gerçekleştirilecektir.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Uzman Personel İstihdamı kapsamında başvuru yapacak olan adaylardan İstatistik ve Ekonometri mezunu adayların KPSS P12, İktisat alanı mezunlarının KPSS P14, İşletme alanı mezunlarının KPSS P24, Kamu Yönetimi alanı mezunlarının KPSS P29, Maliye alanı mezunlarının KPSS P19, Uluslararası İlişkiler alanı mezunlarının ise KPSS P34 puan türünden en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Uzman Personel İstihdamı kapsamında başvuru yapmak isteyen adayların Şehir ve Bölge Planlama, Bilgisayar Mühendisliği, Çevre Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, İmalat Mühendisliği, İnşaat Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Jeoloji Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Maden Mühendisliği, Makine Mühendisliği, Malzeme Mühendisliği, Mekatronik Mühendisliği, Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği, Harita Mühendisliği, Jeodezi ve Fotogrametri Mühendisliği bölümlerinin birisinden mezun durumda bulunmaları ve KPSS P3, KPSS P2 veya KPSS P1 puan türlerinin bir tanesinden en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Destek Personeli istihdamı kapsamında başvuru yapmak isteyen adayların Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Enformatik, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği bölümlerinin bir tanesinden mezun durumda olmaları ve ÖSYM tarafından gerçekleştirilen KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımına Başvuru İçin YDS Şartı Var Mı?

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımına Uzman kadrosu için başvuruda bulunmak isteyen adayların en az C seviyesinde, İç Denetçi kadrosuna başvuruda bulunmak isteyen adayların ise en az D seviyesinde YDS puanına sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı Sınavı Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımına başvuruda bulunan adaylardan mesleğe alınacak aday sayısının beş katı kadar aday her bir unvan için ayrı ayrı belirlenecek ve Ajans tarafından ilan edilecek tarihlerde bu adaylar sözlü mülakata alınacaklardır.

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı İç Denetçilik başvuru şartlarını, başvuru detaylarını ve tercih edilme sebebi olan unsurları detaylı şekilde incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Zafer Kalkınma Ajansı Personel Alımı sürecini izlemek ve diğer adaylar ile istişare edebilmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.