kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021

Ziraat Bankası 2021 yılı Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan ilana göre başvuru şartları, alım sayısı ve diğer detaylar haberimizde.

Ziraat Bankası tarafından alım süreci 2021 yılında yürütülmek üzere Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımına kimler başvuruda bulunabilir? 2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman ve ne şekilde gerçekleştirilecek? 2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımına dair tüm detayları ve ilanın tam metnini haberimizde inceleyebilirsiniz.

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Koşulları Nelerdir? Kimler Başvuru Yapabilir?

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmaları, en erken 1 Ocak 1991 tarihinde doğmuş olmaları, üniversitelerin alım alanına göre belirlenmiş olan alanlarının birisinden mezun durumda olmaları ya da işe başlama döneminde mezun olabilecek durumda olmak kaydıyla bu bölümlerde son senelerinde olmaları, daha evvel Ziraat Bankası tarafından gerçekleştirilmiş olan Müfettiş Yardımcılığı sınavlarında mülakat safhasında elenmemiş olmaları gerekmektedir.

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımına Başvurular Ne Zaman ve Hangi Şekilde Gerçekleştirilecek?

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru şartlarını eksiksiz şekilde taşıyan adayların başvurularını 9 Mart 2021 tarihinden 26 Mart 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Son başvuru gününde son başvuru saati 23:59’dur. Adayların başvuru yaparken Ziraat Bankası elektronik sınav başvuru ekranından faydalanmaları gerekmektedir. Adayalrın elden yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir. 

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı Sınav Ücreti Ne Kadar?

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayalrın 195 Türk Lirası sınav ücretini yatırmaları gerekmektedir. Kamu ilanı.

ziraat logo

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? Sınavı Ne Zaman Yapılacak?

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı iki aşamalı olarak gerçekleştirilecektir. Adayların ilk başarılı olmaları gereken aşama yazılı sınav, ikinci başarılı olmaları gereken aşama ise sözlü mülakatlardır. 2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı için ilk aşama olan Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavı 24 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecektir.

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Kaç Soru Kaç Dakika?

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında 24 Nisan 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan yazılı yarışma sınavında adaylara toplam 140 adet soru yöneltilecek, adayların bu 140 adet çoktan seçmeli soruyu yanıtlamaları içinse 160 dakika süreleri olacaktır. 

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvuru Yapabilecek? 2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı toplam 20 adet Müfettiiş Yardımcısının istihdamı için gerçekleştirielcektiir. 

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımına idari alan ve mühandislik alanı olmak üzere iki alandan alım yapılacaktır. Bu alanlar için adayların mezun olmaları gereken bölümler şu şekildedir;

image 173
2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını ve başvuruya dair detaylı bilgileri incelemek, sınav konularına göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

2021 Ziraat Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve diğer adaylarla istişare etmek için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.