kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İller Bankası Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2021

İller Bankası Anonim Şirketi 2021 yılı Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

İller Bankası tarafından 2021 yılı için Müfettiş Yardımcılığı alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman ve ne şekilde yapılacak? İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detayları ile ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların başvurularını 17 Haziran 2021 tarihinden 2 Temmuz 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir. İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların başvurularını elektronik ortamda yapmaları gerekmektedir. Adayların diğer yollarla İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına yapacakları başvurular kabul edilmeyecektir.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları, kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum bırakılmamış olmaları, ceza mevzuatı hükümleri uyarınca devlete karşı suçlardan veyahut da yüz kızartıcı suçlardan dolayı hiçbir şekilde mahkum olmamış ya da kasıtlı şekilde işledikleri bir suçtan dolayı bir sene ve daha uzun süreli hapis cezasıyla cezalandırılmamış olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların Kurum tarafından istenen alanlardan mezun durumda olmaları ve istenen puan şartlarını karşılıyor olmaları gerekmektedir.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların başvuru yapacakları kadrodaki işlerini yapmalarına mani düzeyde bir engellerinin bulunmaması lazımdır.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların bu senenin birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekir.

Ayrıca İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların alım yapılacak kadro sayısının toplam on katı kadar yüksek KPSS puanına sahip aday arasında yer almaları durumunda İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı sınavına girmeleri mümkün olacaktır.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında toplam 10 adet Müfettiş Yardımcısı istihdam edilecektir. Bu on müfettiş yardımcısının 3 tanesi üniversitelerin Hukuk fakültesinden ya da bankacılık, maliye, işletme, iktisat ya da kamu yönetimi bölümlerinden mezun adaylar arasından alınacaktır. Bu adayların KPSS P33, KPSS P28 ya da KPSS P11 puan türlerinin birisinden en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımının 5 kişilik kısmı üniversitelerin İnşaat Mühendisliği alanından mezun adaylar arasından alınacaktır. Adayların KPSS P1 puan türünden en az 80 puana sahip olmaları gerekmektedir.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımının 2 kişilik kısmı ise üniversitelerin yine Mühendislik fakültelerinin Bilgisayar ya da Elektrik ve Elektronik Mühendisliği alanından mezun olmaları gerekmektedir. Bu adayların da yine İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru için kullanacakları puan türü KPSS P1 olacaktır.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapacak olan adayların yds oturumlarında en az d seviyesi puana sahip olmaları gerekmektedir.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı için yazılı sınava katılacak olanlar 12 Temmuz 2021 tarihinde ilan edilecek, 17 Temmuz 2021 tarihinde ise sınav gerçekleştirilecektir. Sınav çoktan seçmeli usulde yapılacaktır.

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm detaylarını incelemek ve sınav konularına göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

İller Bankası 2021 Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve sorularınız için Telegram Grubumuzu ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.