kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

EPDK Enerji Uzman Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Enerji Piyasası Denetleme Kurumu EPDK Enerji Uzman Yardımcılığı alım ilanı 2020 yayınlandı. 2020 EPDK Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? Başvurular ne zaman? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı ilanı yayınlandı. 2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı başvuru şartları nelerdir? 2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı hangi alandan kaç kişilik olacak? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların memurluk genel şartlarını taşıyor olmaları gerekmektedir. Buna ek olarak adayların 2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımının yapılacağı yılın ilk günü baz alınmak kaydıyla otuz beş yaşlarını doldurmamış olmaları ve alanlarına göre farklı farklı belirlenmiş olan 2019 veya 2020 oturumu puan türlerinden yeterli düzeyde puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen ve başvuru şartlarını sağlayan adaylar başvurularını 9 Kasım 2020 ilâ 16 Kasım 2020 tarihleri arasında gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar başvurularını EPDK’nın sitesi üzerinden elektronik ortamda yapacaklardır. kamu haber

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı İçin Hangi KPSS Puan Türleri Kullanılacak? Hangi Alanlardan Alım Yapılacak?

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunabilecek adayların mezun olmaları gereken alanlar, alım sayısı ve KPSS puan türlerini aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Alım Alanı KPSS Puanı Alım Sayısı
İktisat
İşletme
SBKY
Kamu Yön.
Maliye
SBUİ
Ulus. İlş.
Enerji Yön.
KPSS P32 puan türü 8 kişi
Hukuk KPSS P4 puan türü 7 kişi
Elektrik – Elektronik Müh.
Elektrik Müh.
KPSS P2 puan türü 7 kişi
Makine Müh. KPSS P2 3 kişi
Kimya Müh. KPSS P2 2 kişi
Endüstri Müh.
İşletme Müh.
KPSS P2 1 kişi
Petrol ve Doğ. Gaz. Müh. KPSS P2 1 kişi
Enerji Sist. Müh.
Enerji Müh.
KPSS P2 1 kişi
TOPLAM 30 kişi

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunacak olan adayların yukarıda belirtmiş olduğumuz puan türlerinden en az 80 puanlarının bulunması gerekmektedir.

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımına Başvuruda YDS Şartı Var Mı?

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımına başvuru şartları arasında YDS koşuluna yer verilmemiştir.

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı Nasıl Yapılacak? Kaç Kişi Sınava Katılabilecek?

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı tek aşamalı olarak ve sözlü mülakat ile gerçekleştirilecek. 2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı sözlü mülakatlarına mesleğe alınacak olan adayların kendi alanlarında yer alan aday sayısı baz alınmak kaydıyla dört katı kadar sözlü mülakatlara katılma hakkı elde edebilecek.

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı Mülakatları Ne Zaman?

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı sözlü mülakatlarına katılma hakkı elde eden adaylar için Ankara’da 7 Aralık 2020 tarihinden 18 Aralık 2020 tarihine kadar sözlü mülakatlar gerçekleştirilecektir.

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımına dair tüm ayrıntılara vakıf olmak adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu Enerji Uzman Yardımcılığı Alımı sürecini takip etmek ve detayları öğrenmek için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.