kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Yaylakent Belediyesi Personel Alım İlanı 2020

Yaylakent Belediyesi 2020 yılı personel alımı başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Kaç kişi alınacak? Detaylar haberimizde.

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımı İlanı yayımlandı. İlana göre 2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuru şartları neler? 2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımı başvuruları ne zaman ve ne şekilde yapılacak? 2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımına dair detayları haberimizde inceleyebilirsiniz.

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuru Şartlaır Neler?

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları, kamu hak mahrumiyetlerinin olmaması, yüz kızartıcı suçlardan ya da devlere karşı suçlardan hiçbir şekilde mahkum olmamış olmaları, kasıtlı suçlardan ise bir yılı aşan bir mahkumiyetlerinin olmaması lazımdır. Bunlarla birlikte 2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda yapacak olan adayların buradaki görevlerini yapmalarına mani olacak düzeyde bir engellerinin bedensel ya da akli açıdan bulunmaması lazımdır. 2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan erkek adayların ise askerlik ile ilişiklerinin bulunmaması gerekmektedir. Ayrıca adayların 2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı personel alımına başvuruda bulunabilmeleri için belirli alanlardan mezun durumda olmaları ve KPSS’den belirlenmiş düzeyde puan almış olmaları lazımdır.

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Gerçekleştirilecek?

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan ve başvuru şartlarını eksiksiz olarak taşıyan adaylar başvurularını 26 Ocak 2021 tarihinden 28 Ocak 2021 tarihine kadar bizzat Çankırı Yaylakent Belediyesine gerekli belgeleri ulaştırarak yapabilecekleri gibi posta yoluyla veya elektronik olarak da gerçekleştirebileceklerdir.

yaylakent

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek? 

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını Kamu Personeli Seçme Sınavının 2020 yılında düzenlenen KPSS Lisans oturumunda elde etmiş oldukları en düşük 60 KPSS P3 puanları ile gerçekleştireceklerdir.

3 Şubat 2020 tarihinde ilan edilecek liste ile mesleğe alınacağı ilan edilmiş olan beş kat adayın belirlenmiş olacaktır.

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımı sınavı sözlü mülakat şeklinde tek aşamalı olarak yapılacaktır. Adaylara 2020 Yaylakent Belediyesi Personel Alımı sözlü mülakatlarında hangi konulardan sorular yöneltileceğine dair detaylı bilgilere aşağıda yer verdiğimiz ilanın tam metninde ulaşabilrisiniz.

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımı Hangi  Kadro İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuruda bulunabilecekleri kadro unvanı “Tahsildar” olup toplam 1 kişi mesleğe alınacaktır.

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımı kapsamında gerçekleştirilecek Tahsildar istihdamı için üniversitelerin Maliye bölümlerinden mezun durumda olan adaylar başvuru yapabileceklerdir. Ayrıca adayların en az B sınıfı ehliyete de sahip olmaları şarttır.

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımının tüm detaylarına, başvuru belgelerine ve sınav konularına dair tüm detayları İLANIN TAM METNİNDE incelemek için Tıklayınız!

2020 Yaylakent Belediye Başkanlığı Personel Alımı sürecini takip etmek, diğer başvuru yapabilecek adaylarla istişare etmek için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz. 

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.