kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alım İlanı 2021

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2021 yılı için lisans, ön lisans ve lise mezunu zabıta memuru alacağını ilan etti. Başvuru detayları haberimizde.

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı başvuruları ne zaman yapılacak? 2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı kaç kişilik olacak? 2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımına hangi okullardan mezun adaylar başvuruda bulunabilecek? 2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı başvuru şartları neler? 2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Başvuruları Hangi Tarihlerde Yapılacak?

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımına başvuruda bulunmak isteyen adaylar, 2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı başvuru şartlarını taşıyor olmaları durumunda 4 Ocak 2021 tarihinden 10 Ocak 2021 tarihine kadar e-Devlet üzerinden indirecekleri başvuru formunu imzalayacaklardır. Bu form ile elektronik başvuruyu yaptıktan sonra, forma ek olarak ilanın tam metninde inceleyebileceğiniz belgeler Belediye tarafından e-Devlet üzerinden temin edilecektir ancak adaylar boy – kilo tespiti esnasında başvuru formunu imzalı olarak teslim edeceklerdir.

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Başvuru Şartları Nelerdir? Kimler 2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımına Başvuruda Bulunabilir?

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları, kamu haklarından mahrum durumda bulunmamaları, kasıtlı suçlardan bir sene ve daha fazla, yüz kızartıcı suçlardan, devlete karşı suçlardan vs. ise hiçbir şekilde mahkumiyetlerinin bulunmaması, zabıtalık görevini yerine getirmelerine mani düzeyde akıl rahatsızlıklarının olmaması, aşağıda belirteceğimiz mezuniyet koşullarını taşıyor olmaları, erkek adayların ise askerlik durumunlarının ilişiksiz olması gerekmektedir. Bununla birlikte 2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımına başvuruda bulunacak olan adayların alımın yapılacağı 2021 yılında sınav tarihi itibariyle otuz yaşlarını tamamlamamış olmaları gerekmektedir. Kamu ilanı.

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Boy ve Kilo Şartları Nasıl?

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların belli başlı fiziki koşulları sağlıyor olmaları istenmektedir. Buna göre 2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı için;

Erkek adayların en az 167 cm boyunda ve +10, -10 kiloda,
Kadın adayların ise en az 160 cm boyunda +10, -10 kiloda

olmaları gerekmektedir.

ibb bakırkoy 1

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Hangi Alanlar İçin Kaç Kişilik?

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı öğrenim düzeylerine ve cinsiyete göre farklı şekilde dağıtılmış olmak üzere toplam 100 zabıta memurunun mesleğe alınması için gerçekleştirilmektedir. 2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı kadrolarının dağılımını aşağıda yer alan tablomuzda inceleyebilirsiniz;

Mezuniyet Şartı Cinsiyet Kadro Sayısı
Herhangi bir lise programından mezun olmak Kadın 20 kişi
Herhangi bir lise programından mezun olmak Erkek 20 kişi
Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler ön lisans bölümlerinden birisi Kadın 10 kişi
Mahalli İdareler, Mahalli İdareler (Zabıta), Yerel Yönetimler ön lisans bölümlerinden birisi Erkek 10 kişi
Üniversitelerin herhangi bir lisans programından mezun durumda bulunmak Kadın 20 kişi
Üniversitelerin herhangi bir lisans programından mezun durumda bulunmak Erkek 20 kişi
TOPLAM 100 kişi

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların 2020 yılında gerçekleştirilen KPSS oturumlarından KPSS Ortaöğretim oturumunda KPSS P94 puan türünden, KPSS Ön Lisans oturumunda KPSS P93 puan türünden, KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türünden en az 70 puanlarının bulunması gerekmektedir.

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl yapılacak?

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımına başvuruda bulunan adaylardan her kadro için beş katı kadar aday tespit edilecek ve bu adaylar için 8 Şubat 2021 tarihinde yazılı sınav gerçekleştirilecektir. Yazılı sınavın ardından uygulama sınavları ise 9 Şubat 2021 tarihinden 19 Şubat 2021 tarihine kadar gerçekleştirilecektir.

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımının tüm detaylarını, sınav konularını ve merak ettiğiniz hususları incelemek adına İLANIN TAM METNİNİ görmek için Tıklayınız!

2021 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Memuru Alımı sürecini takip etmek, sorularınızı sormak ve fikirlerinizi paylaşmak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.