kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

İzmir Büyükşehir Belediyesi Personel Alım İlanı 2021 (100 Kişi)

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı personel alım ilanı yayımlandı. Detaylar haberimizde.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından 2021 yılı için personel alım ilanı yayımlandı. Bu ilana göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru şartları nelerdir? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvurular hangi tarihler arasında ve nasıl yapılacak? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı hangi unvanlar için kaç kişilik olacak? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı nasıl gerçekleştirilecek? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının detayları ve ilan metni için haberimizi inceleyebilirsiniz.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların Türk vatandaşı olmaları temel şarttır. Bununla beraber İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların kamu haklarından herhangi bir sebeple mahrum bırakılmamış olmaları gerekmektedir. Ayrıca İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların Türk Ceza Kanunu hükümleri uyarınca kasıtlı şekilde işledikleri bir suçtan dolayı bir sene ve daha uzun süreli hapis cezası almamış olmaları, devlete karşı işlenen suçlardan ötürü ya da yüz kızartıcı olarak tanımlanan suçların birisinden ötürü herhangi bir şekilde mahkum edilmemiş olmaları gerekmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan adayların bu alım kapsamında istihdam edilecekleri kadroların gerektirdiği işleri yapmalarına mani olacak düzeyde bedensel bir engellerinin ya da akıl rahatsızlıklarının bulunmaması gerkemektedir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik ile ilişiksiz durumda olmaları da şartları arasındadır.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuracak tüm adayların başvuru için ilanın tam metninde belirtilmiş olan özel şartları da taşıyor olmaları gerekmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Ne Şekilde Yapılacak?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuru yapmayı isteyen ve sayılan başvuru genel ve özel şartlarını eksiksiz biçimde taşıyan adaylar başvurularını 24 Mayıs 2021 tarihinden 28 Mayıs 2021 tarihine kadar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na bizzat giderek gerçekleştirmeleri gerekmektedir. Adayların İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı başvuru belgelerini de yanlarında bulundurmaları ve ibraz etmeleri gerekmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına başvuruda bulunan adayların KPSS puanlarına göre sıralama yapılacaktır. Yapılacak olan bu sıralmaya göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sayısının toplamda beş katı kadar aday arasında yer alanlar İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sözlü sınavlarına ve uygulama sınavlarına katılma hakkı elde edeceklerdir.

izmir büyükşehir belediyesi personel alımı 2021

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Hangi Unvan İçin Kaç Kişilik Olacak?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kapsamında toplam 100 personel istihdam edilecektir. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı için istihdam edilecek olan 100 kişi İtfaiye Eri olarak işe alınacaktır.

Bu 100 kişilik İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı kadrosunun 50 kişilik kısmı liselerin İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği alanından mezun durumda bulunan adaylar arasından, diğer 50 tanesi ise üniversiteleirn İtfaiyecilik ve Yangın Güvenliği, İtfaiyecilik ve Sivil Savunma, Sivil Savunma ve İtfaiyecilik bölümlerinin bir tanesinden mezun durumda bulunan adaylar arasından alınacaktır.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımına lise düzeyinde başvuru yapacak olan adayların 2020 KPSS Ortaöğretim oturumunda KPSS P94 puan türünden en az 60 puana, üniversite düzeyinde başvuru yapacak olan adayların ise 2020 KPSS Ön Lisans oturumunda KPSS P93 puan türünden en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı Sözlü ve Uygulamalı Sınavları Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sınavlarına katılma hakkı kazanan adaylar için sözlü mülakatlar ile uygulama sınavları 14 Haziran 2021 tarihinde başlayacak ve 9 Temmuz 2021 tarihinde sona erecektir.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımının tüm detaylarını, sınav konularını, başvuru belgelerini bir arada görmek adına İLANIN TAM METNİNİ incelemek için Tıklayınız!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığı 2021 Personel Alımı sürecini takip etmek, sınavlarına dair sorularınızı yöneltmek için FORUM sayfamızı takip edebilirisniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.