kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Maaşı Ne Kadar?

Kamu İhale Kurumu tarafından alımı gerçekleştirilen Kamu İhale Uzman Yardımcılığı maaşı ne kadar? Özlük hakları nasıl?

A+
A-

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı maaşı ne kadar diye merak ediyorsanız bu yazımız tam da sizin için. Düzenleme ve denetleme fonksiyonlarını yerine getirmesinde kullanılan kariyer meslek grubundan olan Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı hakkında aklınıza takılan birçok sorunun cevabını sizler için cevapladık.

Kamu İhale Kurumu tarafından alımı gerçekleştirilen kariyer meslek grubu olan Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı mesleğine nasıl girilir? Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı sınavı nasıl? Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı maaşı ne kadar? Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı özlük hakları nasıl? Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığına dair detaylar maaşı haberimizde.

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Nedir?

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Mesleği Nedir ve Kimler Girebilir?

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı mesleği Kamu İhale Kurumu’nun denetleyici ve düzenleyici bir üst kurul olmasından kaynaklı düzenleme ve denetleme fonksiyonlarını yerine getirmesinde kullanılan kariyer meslek grubunu ifade etmektedir.

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı mesleğinin bir A grubu kariyer mesleği olmasından dolayı bu mesleği hedefleyen adayların tıpkı diğer A grubu mesleklere girişte olduğu için Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın A grubu alan bilgisi oturumlarına katılmaları gerekmektedir. Bu oturumlara katılarak adayların elde etmiş oldukları puan türlerinden bazıları Kamu İhale Kurumu tarafından Uzman Yardımcılığı mesleği için verilen ilanlarda başvuru şartı olarak istenmektedir. Bu şartları sağlayan adaylardan bir kısmı da Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı yazılı sınavlarına katılma hakkı elde etmektedirler.

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı alımının birinci safhasını oluşturan yazılı sınavda başarı gösteren adaylar ise Kamu İhale Kurumu tarafından gerçekleştirilecek olan ikinci safhaya yani Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı sözlü mülakatlarına katılma hakkına sahip olurlar.

Bu safhada da başarılı olan adaylar Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı mesleğine girme hakkı elde edeceklerdir ve Kamu İhale Uzman Yardımcısı olarak göreve başlayacaklardır.

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı mesleğine, sınavına ve diğer detaylarına dair bilgileri bir arada inceleyebileceğiniz Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı meslek tanıtım çalışmamıza aşağıda yer alan bağlantı aracılığı ile erişebilirsiniz;

kik bina 1

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Özlük Hakları Nasıl?

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı üst kurul uzman yardımcılığı mesleği olarak özlük hakları bakımından merkez statülü kariyer uzmanlıklarına denktir. Bu bağlamda Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı mesleğinin mensupları 3600 ek göstergeye tabi olarak görevlerini yürütmektedirler.

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Meslek Mensuplarının Görev Yeri Neresidir?

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı mesleğine giren adayların görev yerleri Kurumun merkezinin kurulu olduğu Ankara’dır. Ancak Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı meslek mensupları işin gerektirmesi durumunda yerinde incelemeler için görevlendirilebilmektedirler.

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılığı Maaşı Ne Kadar?

Kamu İhale Kurumu Uzman Yardımcılarının maaşı yaklaşık olarak 12.000-18.000 TL civarındadır.

Lojman Puanı Hesabı Nasıl Yapılır? Kamu Konutları Yönetmeliği Puanlama Cetveli

Kamu ihale uzmanı ne iş yapar?

İhale öncesi ve sonrası süreçte mali, hukuki ve teknik konularda danışmanlık hizmeti verir.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.