kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2020 Tapu ve Kadastro Müfettiş Yardımcılığı Kaçla Kapattı? Taban Puanı Kaç Oldu?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2020 Müfettiş Yardımcılığı alımı kaçla kapattı? Taban puanı kaç olarak gerçekleşti? Mesleğe kaç kişi alınacak? Sınava kaç kişi girme hakkı kazandı? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

A+
A-

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü 2020 yılı Müfettiş Yardımcılığı alımı taban puanları açıklandı. 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaçla kapattı? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı sınavına kaç kişi girecek? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı taban puanı kaç oldu? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişinin İstihdamı İçin Yapılacak?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında mesleğe iki ayrı alandan toplam 20 kişinin alımı gerçekleştirilecektir. Bu iki gruptan ilki olan Hukuk alanına 15 meslek mensubu, ikincisi olan teknik alana ise 5 meslek mensubu alınacaktır.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına Kimler Başvurabildi? Başvuru Şartları Nelerdi?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğu genel şartlarını taşıyor olmalarının yanında Müfettiş Yardımcılığı alımının yapılacağı senenin birinci günü itibariyle otuz beş yaşlarını doldurmamış olmaları gerekmekteydi. Bunun yanında adayların hukuk alanı için ayrı, teknik alan için ayrı fakülte ve bölümlerden mezun durumda bulunmaları ve bu alanlar için belirlenmiş olan KPSS puan türlerinden belirli düzeyde puana sahip olmaları gerekmekteydi.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına hukuk alanından başvuruda bulunacak olan adaylar başvurularını KPSS P9 puan türü ile, teknik alandan başvuru yapacak olanlar ise KPSS P3 puan türü ile başvurularını gerçekleştirdiler.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm ayrıntılarını inceleyebilmek adına ilanı görmek için aşağıda yer verdiğimiz yönlendirmeden faydalanabilirsiniz;

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvurular Ne Zaman Kabul Edildi?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru için gerekli şartları haiz olan adaylar başvurularını 2 Kasım 2020 tarihine kadar gerçekleştirdiler.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Sınavına Kaç Kişi Katılacak?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı toplam 20 adayın mesleğe alınması için gerçekleştirilecek. Bu kapsamda alımın ilk safhası olan 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavına mesleğe alınacağı Müdürlük tarafından ilan edilmiş olan sayının 6 katı kadar aday katılacaktır. Bu bağlamda 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı sınavına hukuk alanından 90 kişi, teknik alandan ise 30 kişi olmak üzere toplam 120 aday katılacaktır.

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaçla Kapattı? 2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Taban Puanı Kaç Oldu?

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylar arasında puanlarına göre yapılan sıralamaya göre hukuk alanı için sınava katılabilecek son sıradaki yani 90. sıradaki adayın puanı; 90,33917, teknik alan için ise son sıradaki yani 30. sıradaki adayın puanı; 88,22504 olarak gerçekleşti. kamu haber

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı sınavına katılmaya hak kazanan adayların teknik alan için ve hukuk alanı için listelerini ayrı ayrı incelemek adına aşağıda yer alan yönlendirmelerden faydalanabilirsiniz;

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı sınavına hukuk alanından girecek olan adayların listesi için Tıklayınız!

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı sınavına teknik alandan girecek olan adayların listesi için Tıklayınız!

Tapu ve Kadastro Müfettiş Yardımcılığı mesleğine dair merak ettiğiniz tüm konuları MESLEK TANITIM çalışmamızda incelemek için yönlendirmeyi takip edebilirsiniz;

Bizlere sorularınızı sormak ve gelişmelerden anlık olarak haberdar olmak için Instagram ve Twitter hesaplarımız ile Telegram kanalımıza simgelere dokunarak ulaşabilir, takip edebilirsiniz!

pareto instagram

pareto twitter

tercihini yap instagram 1

tercihini yap twitter

tercihini yap telegram

2020 Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini yakından izlemek ve sınava hazırlık sürecinde diğer adaylar ile bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı takip edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.