kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2021 Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Kaç Puanla Kapattı?

Adalet Bakanlığı tarafından 2021 yılında gerçekleştirilecek olan Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımı kaçla kapattı? Taban puan kaç oldu?

A+
A-

Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 2021 yılı Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü alımı başvuru süreci nasıldı? Adalet Bakanlığı Stajyet Kontrolörlüğü 2021 Alımı kaç kişilik olacak? Adalet Bakanlığı Stajyet Kontrolörlüğü 2021 Alımı nasıl gerçekleştirilecek? Adalet Bakanlığı Stajyet Kontrolörlüğü 2021 Alımı sınavı nasıl yapılacak? Adalet Bakanlığı Stajyet Kontrolörlüğü 2021 Alımı kaç puanla kapattı? Adalet Bakanlığı Stajyet Kontrolörlüğü 2021 Alımının taban puanı kaç olarak gerçekleşti? Ayrıntıları haberimizde inceleyebilirsiniz.

Adalet Bakanlığı Stajyet Kontrolörlüğü 2021 Alımı İlan ve Başvuru Süreci Nasıldı?

25 Aralık 2020 tarihinde Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan ilan ile 2021 yılı içerisinde süreci yürütülecek biçimde Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörü alımı yapacağını duyurdu. Bu duyuruya göre devlet memurluğu şartlarını taşıyan, üniversitelerin belirli alanlarından mezun durumda bulunan ve geçerliliği süren KPSS puan türlerinden yeterli puana sahip olan adaylar Adalet Bakanlığı Stajyet Kontrolörlüğü 2021 Alımına başvuru yapabildiler. kamu haber

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımına üniversitelerin Hukuk fakültesinden ya da İİBF / SBF bölümlerinden mezun durumda bulunan adaylardan 2020 ya da 2019 Kamu Personeli Seçme Sınavı KPSS A Grubu oturumlarında KPSS P48 yada KPSS P9 puan türlerinden en az 70 puan alan adaylar başvuru yapabildiler.

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımına başvuru yapmak için gerekli şartları sağlayanlar 30 Aralık 2020 tarihinden 8 Ocak 2021 tarihine kadar, Adalet Bakanlığı’nın resmi internet sitesi üzerinden e-devlet ekranına bağlantı sağlayarak başvurularını gerçekleştirdiler.

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımı Kaç Kişilik? Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımı Nasıl Gerçekleştirilecek?

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımı kapsamında Adalet Bakanlığı toplam 15 adet Stajyer Kontrolör istihdamı gerçekleştirecek. Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımına başvuruda bulunan adaylar KPSS puanlarına göre sıralanacak ve en yüksek puana sahip, mesleğe alınacak olan aday sayısının dört katı kadar aday Adalet Bakanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan sınava katılma hakkı elde edecektir.

Bu bağlamda Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımı için gerçekleştirilecek olan sınava toplam 60 aday katılacaktır.

adalet logo 2

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Sınavı Nasıl ve Ne Zaman Gerçekleştirilecek?

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımında en yüksek KPSS puanına sahip 60 aday için Adalet Bakanlığı tarafından sözlü mülakatlar gerçekleştirilecektir. Adalet Bakanlığı’nın gerçekleştireceği sözlü mülakatlar 2 Mart 2021 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecektir.

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımı Kaçla Kapattı? Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımı Taban Puanı Kaç Oldu?

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımına KPSS P48 veya KPSS P9 puan türleri ile başvuruda bulunan adaylardan en yüksek puana sahip olan altmışıncı sıradaki adayın puanı 92.3 olarak gerçekleşmiştir.

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Mesleği Nedir? Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü Mesleği Özlük Hakları Nasıl?

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü mesleği nedir? Meslek mensuplarının görev ve sorumlulukları nelerdir? Özlük hakları nasıldır? sorularınızın yanıtlarını bulmak için aşağıda bağlantısına yer verdiğimiz Meslek Tanıtım çalışmamızı inceleyebilirsiniz;

Adalet Bakanlığı Stajyer Kontrolörlüğü 2021 Alımı sürecini izlemek, diğer adaylarla sözlü mülakatlara yönelik olarak bilgi alışverişinde bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.