kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Şahinbey Belediyesi Müfettiş Yardımcılığı 2021 Alımı Kaçla Kapattı?

Gaziantep Şahinbey Belediyesi 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaçla kapattı? 2021 Şahinbey Belediyesi Müfettişliği taban puanı kaç oldu?

A+
A-

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan 2021 yılı Müfettiş Yardımcılığı alımı başvuru ve ilan süreçleri nasıldı? Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman yapıldı? Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı sınavına kaç kişi katılacak? Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaçla kapattı? Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımının taban puanı kaç oldu?

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı İlan ve Başvuru Süreci

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı için Başkanlık tarafından 26 Şubat 2021 tarihinde ilan yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre devlet memurluğu şartlarını taşıyan adaylar ile, otuz beş yaşlarını tamamlamamış olan, üniversitelerin İktisadi ve İdari Bilimler ile dengi fakültelerinin bölümlerinin birisinden veyahut da Hukuk fakültelerinden mezun durumda bulunan, 2019 ya da 2020 KPSS A Grubu oturumlarında KPSS P48 puan türünden yeterli puana sahip olan adaylar Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapabildiler. kamu haber

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı için gerekli başvuru şartlarını taşıyan adaylar başvurularını 1 Mart 2021 tarihinden 19 Mart 2021 tarihine kadar bizzat Belediye Başkanlığı’na müracaaat ederek ya da posta kanalıyla başvuru evrakını göndererek gerçekleştirdiler. Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuru yapan adaylardan hangilerinin yazılı sınava katılım hakkı olacağına dair duyuru ise 22 Mart 2021 tarihinde Başkanlığın internet sitesi üzerinden yapıldı.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaç Kişilik Olacak?

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında toplam üç adet Müfettiş Yardımcısı istihdam edilecek.

şahinbey belediyesi müfettiş yardımcılığı sınavı

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Yazılı Sınavı Ne Zaman?

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı için ilk aşama olan yazılı sınava adaylar 10 Nisan 2021 tarihinde Gaziantep Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi binasında katılcaklar.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Sınavına Kaç Kişi Katılacak?

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı kapsamında gerçekleştirilecek olan yazılı sınava mesleğe alınacağı ilan edilmiş olan aday sayısının 20 katı kadar aday katılım gösterecektir. Bu bağlamda Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı yazılı sınavına 60 aday katılabilecektir.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı Kaçla Kapattı? Taban Puanı Kaç Olarak Gerçekleşti?

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı yarışma sınavına katılma hakkı elde eden en yüksek puana sahip 60 adaya dair duyuru 22 Mart 2021 tarihinde yayımlandı. Bu duyuruya göre Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı sınavına girecek olan altmışıncı adayın oluşturduğu taban puan 82,909 olarak gerçekleşti.

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı yazılı sınavına katılacak adayların listesine erişmek için Tıklayınız!

Gaziantep Şahinbey Belediye Başkanlığı 2021 Yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini izlemek, sınava dair sorularınız ve diğer bilgiler için FORUM sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.