kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Survivor Evrim Keklik Kimdir, Aslen Nerelidir, Kaç Yaşındadır, Mesleği Nedir?

2020 Survivor yarışmasının en başarılı kadın yarışmacılarından biri olan Evrim Keklik kimdir? Hırslı ve çalışkan tavırlarıyla yarışmada ön plana çıkan Evrim Nerelidir? Survivor Evrim kaç doğumludur, 2020 yılı itibariyle kaç yaşına girmiştir? Evrim Keklik nerede yaşamaktadır, uzun süredir yapmış olduğu mesleği nedir? Evrim hangi voleybol takımlarında oynamıştır? Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasında ne kadar kazanmıştır? İşte detaylar…

A+
A-

2020 Survivor yarışmasının en çok merak edilen isimlerinin başında Evrim Keklik gelmektedir. Heyecanlı, sempatik ve konuşkan tavırları ile ön plana çıkan Evrim, gönüller arasındaki pozitif tavırları ile de dikkat çekmektedir. Çoşkusu, enerjisi ve optimist tavırlarıyla büyük bir fan hayran kitlesine ulaşan Evrim Keklik kimdir? Survivor yarışması içerisinde yer alan kadın yarışmacılar arasında başarılı bir grafik çizen Evrim Keklik kaç doğumludur, 2020 yılında kaç yaşına girmiştir? Kendisinin zaman zaman öğretmenlik yaptığından bahseden Evrim Keklik ‘in mesleği nedir, nerelidir ve nerede yaşamaktadır? Evrim hangi voleybol takımlarında oynamıştır? ” Kim Milyoner Olmak İster? ” Yarışmasında ne kadar kazanmıştır? Survivor izleyicileri arasında Evrim’i destekleyen fanları için bütün detayları ile Evrim KEKLİK ‘in kim olduğunu aktarmak istiyoruz.

Evrim Keklik Kimdir? Aslen Nerelidir, Kaç Yaşındadır?

Survivor’ın başarılı kadın yarışmacıları arasında yer alan Evrim Keklik, 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Evrim aslen Çankırılı’dır. Uzun süren sporculuk kariyeri olan Evrim 2020 yılı itibariyle 30 yaşına girmiştir. Üniversite hayatını Ankara’da tamamlayan Evrim, halen İstanbul Ataşehir ilçesinde yaşamaktadır, babası Çankırı Bayramören Karakuzu muhtarı olarak görev yapmıştır. Çok atletik ve sportif bir yapıya sahip Evrim, başarısını survivor yarışmasında da sonuna kadar sürdürmektedir. Evrim Keklik 1.67 boyundadır. Yarışmaya ilk katıldığı tarihte 74 kilo olan Evrim, son yapılan birleşme partisinde 63 kiloya düştüğü anlaşılmıştır.

Evrim’in Spor Hayatı Nasıldır?

Evrim Keklik ilkokul 1 . sınıfta Fenerbahçe Spor Kulübünde voleybola başlamıştır. 10 yıl boyunca burada voleybol oynayan Evrim, sonrasında Galatasaray’a transfer olmuştur. Voleybol’u Fenerbahçe’de öğrendiğini belirten Evrim, en güzel yıllarının Galatasaray’da geçtiğini belirtmiştir. Bu transferden 1 yıl sonra da önce Ankaragücü voleybol takımına daha sonra da Konya Ereğli Belediyesi voleybol takımına transfer olmuştur. Omzunda yaşanan ciddi sakatlık sonrasında bir türlü eski performansını yakalayamayan Evrim, bu süreçte üniversiteye girmiştir. Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi antrenörlük bölümüne giriş yapan Evrim, 4 yıl yüzdüğünü ve 3. kademe yüzme antrenörü olarak mezun olduğunu belirtmiştir. Evrim’in üniversite hayatı 7 yıl sürmüştür. 2010 yılında başladığı üniversite hayatı, 2017 yılında tamamlanmıştır. Bu tarihten sonra da Ankara’daki yaşamını tamamlayan Evrim, İstanbul’da ailesinin yanına dönmüştür. Burada da sualtı hokeyi ile ilgilenen Evrim, antrenörlük dersleri vermektedir.

Evrim Keklik Ne İş Yapmaktadır?

Evrim Keklik antrenörlük yapmaktadır. Bir çok spor dalı ile ilgilenen Evrim Keklik, İstanbul’da özel bir spor kompleksinde antrenörlük yapmaktadır. Survivor Gönülleri içerisinde yer alan ve yarışma içerisinde zaman zaman öğretmenlik yaptığını belirten Evrim’in, öğretmenlikten kastı yapmış olduğu antrenörlüktür. Yüzme dersi, voleybol dersi ve diğer spor alanlarıyla ilgili antrenörlük yapmaktadır.

Evrim Keklik 2018 yılında ATV’de yayımlanan Kim Milyoner Olmak İster? Yarışmasına da katılmıştır. 2018 yılında katıldığı bu yarışmada diş implantı ihracatı yapan bir dış ticaret firmasında çalıştığını belirtmiştir. Bu yarışmadan 60 Bin TL değerindeki soruyu da açtıran Evrim, aşağıda yer alan soruda yarışmadan çekilerek 30.000 TL’lik ödülün sahibi olarak yarışmadan ayrılmıştır.

survivor evrim keklik kimdir aslen nerelidir kac yayyndadyr mesleyi nedir

Evrim’in Survivor Performansı Nasıldır?

Acun com’da yer alan verilere göre, Evrim Keklik 2020 Survivorf Yarışmasının en başarılı 4. kadın yarışmacısı olarak ön plana çıkmaktadır. Gönüllüler takımında Nisa en başarılı yarışmacı iken, Nisa’yı ünlüler takımından Elif Yıldırım ve Aycan Yanaç izlemektedir. Evrim ise Aycan’a çok yakın performans göstererek en başarılı 4. kadın yarışmacı durumundadır. Yarışma sonunda Evrim’in finale kalan 4 yarışmacıdan biri olması beklenmektedir. Survivor içerisinde ciddi sempati toplayan Evrim, bir çok haftada sms oylamasında birinci olmaktadır.

Yorumlar

  1. Hemşerim Avatar Hemşerim dedi ki:

    Evrim yarışmada seni destekliyorum. Hemşerim olduğuna da ayrıca mutlu oldum. Umarım birinci olursun. Başarılar dilerim.