kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alım İlanı 2021

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı için büro personeli alım ilanı yayımlandı. Başvuru şartları ve diğer detaylar haberimizde.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2021 yılı Büro Personeli Alım İlanı yayımlandı. Yayımlanan bu ilana göre 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımı başvuru koşulları nelerdir? 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımı başvuruları hangi tarihlerde ve nasıl yapılabilecek? 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımına başvuru yapacak olan adayların hangi alanlardan mezun olması gerekiyor? 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımının tüm detayları ile ilan metnini haberimizde bulabilirsiniz.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımı Müracaat Koşulları Nelerdir?

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımına başvuruda bulunmayı isteyen adayların öncelikli olarak genel başvuru koşullarını eksiksiz bir biçimde taşıyor olmaları gerekmektedir. Bununla birlikte adayların 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımı kapsamında belirlenmiş olan alım grupları için ayrı ayrı ilan edilen özel başvuru şartlarını da taşıyor olmaları gerekmektedir. 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımına başvuru yapacak olan adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından b grubu kadrolara girmek isteyen adayların katılımı ile gerçekleştirdiği Kamu Personeli Seçme Sınavı oturumunda yeterli düzeyde puan almış olmaları gerekmektedir.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımı Başvuruları Ne Zaman ve Nasıl Gerçekleştirilecek?

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımına başvuruda bulunacak olan adayların başvuru şartlarını eksiksiz taşımaları kaydıyla 26 Nisan 2021 tarihinden 30 Nisan 2021 tarihine kadar gerçekleştirmeleri gerekmektedir.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımına başvurular bu süre içerisinde Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü iş ilan ekranı üzerinden elektronik olarak gerçekleştirilecektir.

kıyı emniyeti genel müdürlüğü personel alımı istanbul

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü 2021 Senesi Büro Personeli Alımı Kaç Adayın İstihdamı İçin Yapılacak? Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvuru Yapabilecek?

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların müracaat edebilecekleri kadro sayısı toplam 5 kişiliktir. 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımının beş kişilik kadrosunun 4 kişilik kısmına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin Reklamcılık, Halkla İlş. ve Reklamcılık, Halkla İlş. ile Halkla İlş. ve Tanıtım bölümlerinin bir tanesinden mezun durumda bulunmaları gerekmektedir. Ayrıca 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımının 1 kişilik kısmına başvuruda bulunacak olan adayların ise üniversitelerin lisans bölümlerinin bir tanesinden mezun durumda olmaları gerekmektedir.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımına başvuru yapacak olan adayların ÖSYM’nin 2020 yılında düzenlediği 2020 KPSS Lisans oturumunda KPSS P3 puan türüne sahip olmaları şarttır.

Bununla beraber 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımına birinci grup için başvuru yapacak olan adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi ÖSYM tarafından düzenlenen Yabancı Dil Seviye Tespit Sınavı YDS oturumlarında en az b düzeyinde puan almış olmaları gerekmektedir.

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımının tüm detaylarını, sınav konularını ve tüm başvuru şartlarını bir arada inceleyebilmek adına 2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alım İLANININ TAM METNİNİ okumak için Tıklayınız!

2021 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Büro Personeli Alımı sürecini takip etmek, diğer adaylara bu alım sürecine dair sorular sormak ve bilgiler edinebilmek adına FORUM sayfamızı takip etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.