kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alım İlanı 2020

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı 2020 ilanı yayımlandı. Başvuru şartları neler? Başvurular ne zaman? Detaylar haberimzide.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2020 yılı Müfettiş Yardımcılığı Alımı ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilan göre 2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı kaç kişilik olacak? 2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuruları ne zaman ve nasıl yapılacak? 2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı başvuru şartları neler? 2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı sınavı ne zaman ve nasıl? Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuruları Ne Zaman Yapılacak?

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını alım ilanının Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü (İŞKUR) işe alım sisteminde yer almasını izleyen beş gün içerisinde yapmaları gerekmektedir.

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Başvuru Şartları Nelerdir?

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların devlet memurluğa genel şartlarını taşıyor olmaları, sınavın yapılacağı 2020 yılının 27 Kasım günü itibariyle 36 yaşlarından gün almamış olmaları, 2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen erkek adayların askerlik durumlarının ilişiksiz olması, adayların sağlık durumlarının bu mesleği yapmaya mani olmayacak durumda olması, seyahate engel durumda olmaması gerekmektedir. Kamu ilanı

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına Hangi Alanlardan Mezun Adaylar Başvuru Yapabilir?

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların üniversitelerin dört yıl öğrenim sunan Hukuk fakültelerinden ya da İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ile bu fakülteye denk fakültelerin bölümlerinden mezun durumda olmaları gerekmektedir.

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı Hangi Alanlar İçin Kaç Kişilik Olacak?

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvuru yapabilecekleri kadro sayısı 4 kişidir. Bu kadroya mezun gruplarının tamamı başvuruda bulunabileceklerdir.

kiyi emniyeti

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına Hangi KPSS Puan Türü İle Başvuru Yapılacak?

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunmak isteyen adayların Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından 2019 yılında ya da 2020 yılında gerçekleştirdiği KPSS A Grubu oturumlarında KPSS P48 puan türünden en az 60 puana sahip olmaları gerekmektedir.

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Sınavı Ne Zaman ve Nasıl Yapılacaktır?

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımına başvuruda bulunan adaylardan katılmaya hak kazananlar 30 Aralık 2020 tarihinde gerçekleştirilecek olan yazılı sınava katılacaklardır.

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımının tüm ayrıntılarına ve diğer bilgilere göz atmak adına İLANIN TAM METNİNİ incelmek için Tıklayınız!

2020 Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü Müfettiş Yardımcılığı Alımı sürecini ve sınavını takip etmek, katılacak olan adaylar ile bir arada bulunarak fikir paylaşımında bulunmak için FORUM sayfamızı ziyaret etmeyi Unutmayın!

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.