kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Ameliyat Teknikeri KPSS 2018/5 Atama Taban Puanları

Ameliyat teknikeri mesleğine KPSS 2018/5 atamalarında kaç kontenjan ayrılmıştır, ameliyat teknikeri KPSS 2018/5 atama taban puanları kaçta kalmıştır sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Ameliyat teknikeri mesleğine KPSS 2018/5 atamalarında kaç kontenjan ayrılmıştır, ameliyat teknikeri KPSS 2018/5 atama taban puanları kaçta kalmıştır, KPSS 2018/5 atamalarına göre ameliyat teknikerliğine yerleşmek isteyen bir adayın alması gereken en düşük puan ve yerleşmede kullanılan en yüksek puan kaçtır, KPSS 2018/5 atamalarında toplamda kaç adet kadro bulunmaktadır, sağlık teknikeri olarak ameliyata başvuracak adaylar hangi bölüm mezunu olmalıdır gibi soruların cevaplarını ve atama taban puanlarının tablolarını sizin için derlemeye çalıştık.

2018/5 KPSS merkezi yerleştirmelerinde sağlık alanında istihdam edilmek üzere 18.000 sözleşmeli personel kadrosu bulunmaktaydı.Yazımızı hazırladığımız dönemden yaklaşık birkaç gün önce bu yerleştirmelerin sonuçları belli oldu.

Yukarıda değindiğimiz gibi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin sağlık mezunları için açtığı kadrolar her sene belli dönemlerde yayımlanmaktadır. Bu kadrolara yerleşmede ilgili bölüm mezunları KPSS’den aldıkları puanlar ile tercih yapmaktadırlar. Bu atamalar merkezi yerleştirme ile yapılmaktadır ve KPSS 2018/4, KPSS 2018/3 gibi merkezi yerleştirmeler olarak gerçekleşmektedir. Biz sizlere daha sonraki yerleştirmelerde fikir vermesi amacıyla bu yerleştirmelerde ortaya çıkan atama taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

AMELİYAT TEKNİKERİ KPSS 2018/5 ATAMA TABAN PUANLARI

Sağlık teknikerliğinin dallarından biri olan ameliyat teknikerliği de var olan 18.000 kadro içinde yerini alan mesleklerden biri. Bu kadrolar içinde ameliyat teknikeri olarak görev yapacak olan adaylara ayrılan toplam kadro sayısı Türkiye genelinde 172 olarak belirlenmiştir.

Bu kadrolara yerleşmede kullanılan en yüksek puan 86,38622 ile Mardin Nusaybin Devlet Hastanesi’ne aittir. Kadrolara yerleşmede kullanılan en küçük taban puan ise 77,09686 olarak belirlenmiştir. Bu puan da Bursa Karacabey Devlet Hastanesi’ne aittir.

Ameliyat teknikeri olarak atanmak isteyen adaylar ameliyathane hizmetleri, cerrahi, ameliyathane teknikerliği ve cerrahi teknikerliği bölümleri mezunu olmalıdırlar.

*Bu konularda yapılacak herhangi değişiklikte Ölçme,Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin yapacağı bir duyuru esas olacaktır. Bu konular ile ilgili olarak ÖSYM’nin sitesindeki duyuruları dikkate almanız gerekmektedir.

Ameliyat teknikeri KPSS 2018/5 atama taban puanları listesine ait tablomuz aşağıdaki gibidir.

4884 1 39648c4b54b95b263fe997935b653051 scaled

Yorumlar

  1. Sevda Avatar Sevda dedi ki:

    Ben bu bölümü tercih etmek istiyorum.. Taban punlari nasil acaba

  2. Sevda Avatar Sevda dedi ki:

    Ben bu bölümü tercih etmek istiyorum.. Taban punlari nasil acaba

  3. Sevda Avatar Sevda dedi ki:

    Ben bu bölümü tercih etmek istiyorum.. Taban punlari nasil acaba