kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Odyometri Teknikeri KPSS 2018/5 Atama Taban Puanları

Odyometri teknikeri mesleğine KPSS 2018/5 atamalarında kaç kadro ayrılmıştır, odyometri teknikeri KPSS 2018/5 atama taban puanları kaçla kapanmıştır sorularının cevaplarına buradan ulaşabilirsiniz.

Odyometri teknikeri mesleğine KPSS 2018/5 atamalarında kaç kadro ayrılmıştır, odyometri teknikeri KPSS 2018/5 atama taban puanları kaçla kapanmıştır, KPSS 2018/5 atamalarına göre odyometri teknikerliğine yerleşmek isteyen bir adayın alması gereken en küçük taban puan ve yerleşmede kullanılan en büyük taban puan kaçtır, KPSS 2018/5 atamalarında toplamda kaç adet kontenjan bulunmaktadır, sağlık teknikeri olarak odyometri alanına başvuracak adaylar hangi bölüm mezunu olmalıdır gibi soruların cevaplarını ve alanların atama taban puanlarının tablolarını sizin için derlemeye çalıştık.

2018/5 KPSS merkezi yerleştirmelerinde sağlık alanında istihdam edilmek üzere 18.000 sözleşmeli personel kontenjanı bulunmaktaydı.Yazımızı hazırladığımız dönemden yaklaşık birkaç hafta önce bu yerleştirmelerin sonuçları belli oldu.

Yukarıda değindiğimiz gibi Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin sağlık mezunları için açtığı kontenjanlar her sene belli dönemlerde yayımlanmaktadır. Bu kadrolara yerleşmede ilgili bölüm mezunları KPSS’den aldıkları puanlar ile tercih yapabilmektedir. Bu atamalar merkezi yerleştirmelerle yapılmaktadır ve KPSS 2018/3, KPSS 2018/6, KPSS 2018/7 gibi merkezi yerleştirmeler olarak gerçekleşmektedir. Biz sizlere daha sonraki yerleştirmelerde fikir vermesi için bu yerleştirmelerde ortaya çıkan alanların atama taban puanları listelerini hazırlamaya devam ediyoruz.

ODYOMETRİ TEKNİKERİ KPSS 2018/5 ATAMA TABAN PUANLARI

Sağlık teknikerliğinin dallarından biri olan odyometri teknikerliği de açılan 18.000 kadro içinde yerini alan mesleklerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu kontenjanlar içinde odyometri teknikeri olarak görev yapacak olan adaylara ayrılan toplam kontenjan sayısı Türkiye genelinde 157 olarak belirlenmiştir.

Bu kadrolara yerleşmede kullanılan en büyük taban puan 90,73439 ile Diyarbakır T.C. S.B. SBÜ Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne aittir. Kadrolara yerleşmede kullanılan en küçük taban puan ise 78,78569 olarak belirlenmiştir. Bu puan da Kırklareli Devlet Hastanesi’ne aittir.

Odyometri teknikeri olarak atanmak isteyen adaylar odiometri/ odyometri bölümünden mezun olmalıdırlar.

*Bu konularda yapılacak herhangi değişiklikte Ölçme,Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin yapacağı bir duyuru önem taşımaktadır. Bu konular ile ilgili olarak ÖSYM’nin sitesindeki duyuruları dikkate almanız gerekmektedir. Zaman zaman web sitesini ziyaret ederek duyulara göz atmanızda fayda vardır.

Odyometri teknikeri KPSS 2018/5 atama taban puanları listesine ait tablomuzun görseli incelemeniz için aşağıya bırakılmıştır. KPSS Taban Puanları

4950 1 faf701c82d5e854b13c3177844a40183 scaled

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.