kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

2018 Zabıta Olmak İçin KPSS Şart Mı?

2018 yılında binlerce zabıta alımı yapılacak. Peki zabıta alım şartları nelerdir? Zabıta olmak isteyen kişilerde KPSS şartı aranır mı? 2018 yılında kaç kişilik zabıta alımı olacak?

A+
A-

Ülkemizin dört bir yanındaki belediyelerde istihdam edilmek üzere zabıta alımı yapılmaktadır. Devlet Personel Başkanlığının resmi internet sitedi dpb.gov.tr adresinden yayımlanan ilanlara binlerce kişi başvuru yapmaktadır. Peki 2018 yılında zabıta alımı olacak mı? Ne zaman olacak? Zabıta alımlarında KPSS şartı aranır mı?

Şu anda belediyelerin bünyesinde binlerce zabıta görev yapıyor. Zabıta pozisyonu pek çok aday tarafından sevildiği için tercih yapılan meslekler arasında yer alıyor. Peki 2018 yılında zabıta alımları yapılacak mı? 2018 yılında zabıta alımları ne zaman yapılacak?

2018 ZABITA ALIMI NE ZAMAN YAPILACAK?

Ülkemizde yüzlerce farklı belediye başkanlığı bulunduğu için bu senede 2018 yılında zabıta alımlarının yapılması beklenmektedir. Peki zabıta alımları ne zaman yapılacak? Buna göre zabıta alımları bilindiği üzere artık merkezi yerleştirme atamaları ile yapılmakta olup alımlarda bu tarih de gerçekleştirilmektedir.

ZABITA OLMAK İÇİN NE YAPMALI?

Yani 2018 yılı için zabıta alımları büyük bir ihtimal ile KPSS 2018/1 atamalarında yapılacaktır. Peki KPSS 2018/1 atamaları ne zaman yapılacak? Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi tarafından KPSS 2018/1 atamaları hakkında her hangi bir tarih duyurusu yapılmadı ancak zabıta alımının Haziran ya da Temmuz ayı civarında yapılması bekleniyor. KPSS

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.