kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

KPSS Ön lisans Başvuru 2018 Nasıl Yapılır?

Binlerce öğrencinin heyecanla beklediği KPSS Önlisans için geri sayım başladı. 28 Ağustos tarihinde başlayan KPSS önlisans başvuruları 12 Eylül 2018 tarihinde sona erecek. Peki KPSS Önlisans başvuruları nasıl yapılır? KPSS önlisans başvuru ücreti ne kadar? KPSS önlisans geç başvuru tarihi ne zaman?

A+
A-

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) serüveni yıl boyu devam etmektedir. Lisans ve ön lisans sınavlarının süreçleri yılın farklı dönemlerinde devam etmektedir. Son olarak Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) ön lisans başvuruları başladı. 28 Ağustos 2018 tarihi itibariyle KPSS ön lisans başvuruları başlamıştı. Binlerce adayın gireceği sınav için başvurular hala devam ediyor. 

KPSS Ön lisans Başvuruları 2018 Ne Zaman Bitecek?

28 Ağustos 2018 tarihi itibariyle başlayan KPSS ön lisans başvuruları hala sürüyor. Binlerce adayın başvuru yapacağı KPSS ön lisans sınavları için başvurular hala devam ediyor. KPSS Ön lisans başvuruları 12 Eylül 2018 tarihinde sona erecek.

KPSS Ön lisans Başvuru 2018 Nasıl Yapılır?

KPSS Ön lisans 2018 için başvurular hala sürüyor. Peki KPSS Ön lisans 2018 başvuruları nasıl yapılır. Adaylar başvurularını Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Aday İşlemleri Sistemi (AİS) üzerinden elektronik ortamdan yapacaklar.

28 Ağustos 2018 tarihinde başlayan KPSS Ön lisans başvuruları 12 Eylül 2018 tarihinde sona erecek. Ön lisans sınavına girecek adaylar ÖSYM’nin resmi internet sitesi olan www.oysm.gov.tr adresi üzerinden aday başvuru formuna ulaşacaklar. Sınava girecek adayların Aday İşlemleri Sisteminde (AİS) geçerli fotoğrafları bulunuyorsa ve sistemde bilgileri eksiksiz ise başvurularını yapabilecekler. Adaylar başvurularını https://ais.osym.gov.tr adresi üzerinden yapacaklarını unutmamalıdırlar. KPSS

KPSS Ön lisans Başvuru 2018 Ücreti

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön lisans sınavına girecek adayların her sınavda olduğu gibi başvuru ücreti ödemeleri gerekmektedir. Yetkililer tarafından KPSS Ön lisans 2018 başvuru ücreti 60 Türk Lirası olarak belirlendi. Adaylar 2018 KPSS Ön lisans için 60 Türk Lirası başvuru ücreti ödeyecekler.

KPSS Ön lisans Başvuru 2018 Tarihi

KPSS Ön lisan başvuruları 28 Ağustos 2018 tarihiyle başladı ve 12 Eylül 2018 tarihinde sona erecek. Başvuru yapmak isteyen adayların 12 Eylül’e kadar başvuru işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

KPSS Ön lisans 2018 Geç Başvuru Tarihi

Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmek isteyen ancak başvuru tarihlerini kaçıran binlerce kişi vardır. Ancak artık çok geç değil. ÖSYM tarafından yeni başlatılan geç başvuru uygulamasıyla birlikte başvuru tarihlerini kaçıran adaylar için ikinci bir şans doğdu. KPSS Ön lisans başvuru tarihlerini kaçıranlar için KPSS Ön lisans geç başvuru tarihi 26 Eylül 2018 olarak belirlendi.

KPSS Ön lisans Sınavı Ne Zaman?

Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) için nefeslerini tutarak bekleyen binlerce kişinin beklediği tarih belli oldu. KPSS Ön lisans sınavı 4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek.

KPSS Ön lisans Sınav Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

4 Kasım 2018 tarihinde gerçekleştirilecek KPSS Ön lisans sınavı 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.