kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Altunbilekler Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Altunbilekler personel maaşları 2023 ne kadar? Altunbilekler kasiyer, reyon görevlisi, manav görevlisi, mağaza müdürü maaşı ne kadar? Çalışma şartları ve saatleri nasıl? Altunbilekler iş başvurusu, iş ilanı ve personel alımı nasıl yapılır?

A+
A-

Perakende sektörü denilince akla ilk gelen mağazaların, firmaların başında “Altunbilekler” gelir. Bu durumun pek çok sebebi vardır. Türkiye Perakendeciler Federasyonu Başkanı Mustafa Altunbilek’in sahip olduğu firma sektördeki en önemli oyunculardan biridir. Türkiye’de yerel, bölgesel ve ulusal faaliyet gösteren pek çok firma bulunmaktadır. Bu firmalar arasında en bilinen markalardan biri Altunbilekler firmasıdır. Mağaza sayısını sürekli artıran firma önemli bir büyüme ivmesi yakalamıştır. Bu kapsamda firma binlerce kişiye iş fırsatı oluşturmaktadır. Rakip firmalarda çalışanlar, özel sektöre geçmek isteyenler, sektör değiştirmek isteyenler, iş arayanlar firmayla ilgili pek çok soru sormaktadır. Özellikle de firmanın maaş politikası, çalışma şartları en çok merak edilen konuların başında gelmektedir. Peki Altunbilekler nedir? Tarihi nedir? Altunbilekler çalışma şartları 2023 çalışma saatleri nasıl? Altunbilekler personel maaşları 2023 ne kadar? Altunbilekler iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı nasıl yapılır?

Turkcell Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Altunbilekler Nedir? Sahibi Kim?

Firma adını Altunbilekler ailesinden almıştır. 1984 yılında ilk mağazasının başkent Ankara’da açılmasıyla faaliyetlerine başlayan Altunbilekler firması şu anda ülkenin en büyük mağazalarından biridir. Firma rakip firmalara göre daha ucuz bir satış politikası izleyerek kemik bir müşteri kitlesi oluşturmuştur. Uyguladığı indirim politikaları, hazırladıkları kataloglar ile sektörde önemli bir oyuncu haline gelen firma 2023 yılında da büyümesini sürdürmekte, sık sık personel alımı yapmaktadır.

Altunbilekler Çalışma Şartları 2023 Çalışma Saatleri

Türkiye’nin en ünlü perakende zincirlerinden biri olan Altunbilekler firması Ankara merkezli bir firmadır. Altunbilekler ailesine ait olan firmanın pek çok kardeş firması bulunmaktadır. Anka Gross gibi büyük firmaların oluşturulmasıyla büyümesini sürdüren bu şirket büyük bir ivme kazanmıştır. Yeni açılan firmalar, yeni açılan mağazalarla personel alımına da ağırlık veren firmanın mağazalarındaki çalışma şartları merak edilmektedir. Öncelikle şunu belirtmek gerekir ki firma personelleri için belirlenen günlük çalışma süresi 8.5 saattir. Bu sürenin içerisinde 30-60 dakika arası çay, sigara, yemek ve ihtiyaç molası da bulunmaktadır. Personeller haftada 6 gün çalışırlarken 1 gün de haftalık izin kullanırlar. 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller 14+2 günlük yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar. Ayrıca personeller günlük çalışma sürelerine ek olarak ve yoğunluğa bağlı olarak fazladan çalışabilir. Ancak bu fazla çalışma süreleri hesaplanır ve bir şekilde personele bu konuda karşılık verilir. Örneğin geç çıkan personel işe geç gelebilir. Ayrıca dini ve resmi tatillerde çalışmanız durumunda mesai ücreti alırsınız.

Altunbilekler Personel Maaşları 2023

Firmada farklı kadrolarda yüzlerce personel çalışmaktadır. Kasiyer, temizlikçi, reyon personeli,şarkuteri personeli, manav görevlisi gibi farklı görevlerdeki personeller mağazalarda çalışmaktadır. Bu personellere ödenen maaş genellikle asgari ücret düzeyindedir. 2023 yılında belirlenen asgari ücret tutarı 8506 TL’dir. Dolayısıyla Altunbilekler personel maaşları 2023 en az 8506 TL’dir. Ancak manav,şarküteri,kasap olarak görev yapan personeller 9 bin TL gibi daha yüksek maaş alabilirler. Ayrıca başarılı, tecrübeli, çalışkan personeller maaş zammı ile ödüllendirilebilir. Mağaza müdürü, bölge müdürü, firma yöneticisi maaşları ise 10 bin TL’den başlamakta ve 13 bin TL’ye kadar yükselmektedir.

Altunbilekler İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı

Firmayla ilgili bilgiler sizi tatmin ettiyse ve iş başvurusunda bulunmak istiyorsanız doğru adrestesiniz. Altunbilekler firmasında çalışmak için öncelikle iş başvurusunda bulunmanız gerekmektedir. Bu nedenle firmanın iş ilanlarını takip etmeniz önemlidir. Firmanın resmi internet sitesine girerek insan kaynakları bölümünden iş ilanlarına bakabilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Ayrıca kariyer siteleri üzerinden firmanın iş ilanlarına bakabilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Son olarak çalışmak istediğiniz mağazaya giderek personel ihtiyacı olup olmadığını sorabilir ve iş başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvurunuz dikkate alındığında görüşmeye çağrılırsınız. Görüşme olumlu sonuçlanırsa işe alınırsınız.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

Uyum Market Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Altunbilekler kime ait?

1994 yılında, 3 kardeşin; Derviş, Selim ve Mustafa Altunbilek’in el ele vermesiyle aile markası Altunbilekler yaratılır.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.