kpss
taban puanlar
başarı sıralamaları
atama puanları
yks
tyt

Aras Kargo Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Aras Kargo Personel Maaşları 2023 Ne Kadar? Aras Kargo nedir? Aras Kargo kimin? Aras Kargo çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Aras Kargo iş ilanları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

A+
A-

Türkiye’de son yıllarda taşımacılık ve posta sektörü önemli oranda büyüme kaydetti. Türkiye’de uzun bir süre pazar hakimiyeti PTT’nin elindeydi. Ancak daha sonra özel şirketler pazarda büyük pay sahibi oldu. Yurtiçi Kargo, Aras Kargo, MGN gibi taşımacılık ve posta şirketleri piyasada önemli başarılara imza attı. Bu anlamda sektörün öncü firmalarından ve büyümesini başarıyla sürdüren Aras Kargo rakiplerinin arasından öne çıkmayı başardı. Türkiye’nin dört bir yanında şube açan Aras Kargo binlerce müşteriye ulaşmayı başardı. Firma başarısını sürdürmek için büyümesini sürdürüyor. Bu kapsamda personel alımı yaparak personel ihtiyacını karşılamaya çalışıyor. Bu noktada şirket bünyesinde çalışmak isteyen binlerce kişi Aras Kargo hakkında araştırma yapıyor. Peki Aras Kargo nedir? Aras Kargo çalışma şartları ve çalışma saatleri 2023 nasıl? Aras Kargo personel maaşları 2023 ne kadar? Aras Kargo iş ilaları, iş başvurusu ve personel alımı 2023 nasıl yapılır?

Yurtiçi Kargo Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Aras Kargo Nedir?

Aras Kargo, Türkiye’de faaliyet gösteren büyük kargo şirketlerinden bir tanesidir. Firma 1979 yılında Celal Aras tarafından kurulmuştur. Aras Dağıtım ve Pazarlama ismiyle kurulan firma daha sonra Aras Kargo’ya dönüşmüştür. Yurtiçi Kargo, MNG Kargo ve PTT gibi dev firmalarla yarışan Aras Kargo kısa sürede rakiplerinin önüne geçmiş ve önemli başarılara imza atmıştır. Firma büyümesini sürdürmek için her yıl yeni şubeler açmaya, personel alımı yapmaya devam edecektir. Bu anlamda ülkenin istihdamına katkı sağlayan firma yüzlerce personele iş imkanı sunmaktadır.

Aras Kargo Çalışma Şartları ve Saatleri 2023

Firmada çalışmayı düşünen, rakip firmalarda çalışan, firmada farklı pozisyonlarda çalışan pek çok kişi Aras Kargo çalışma şartları ve çalışma saatleri ile ilgili araştırma yapmaktadır. Firma şubelerinde günlük mesai saati 9 saat civarındadır. Bu sürenin içerisinde çay molası, yemek molası, ihtiyaç molası da bulunmaktadır. Personeller haftanın 6 günü çalışırken 1 gün haftalık izin kullanırlar. Ayrıca 1 yıllık çalışma süresini dolduran personeller 14+2 günlük yıllık izin kullanmaya hak kazanırlar. Aras Kargo şubeleri sabah 08.30’da açılır ve akşam 18.30’a kadar hizmet verirler. Bu saatler arasında kesintisiz kargo hizmeti veren şirkette farklı kadrolarda çok sayıda personel çalışır. Bu personeller farklı görevleri icra ederler. Bazı personeller kargo alırken bazı personeller kargo teslimatı yapar. Firma pazar günü hizmet vermemektedir. Cumartesi günü ise yarım gün hizmet vermektedir.

Aras Kargo Personel Maaşları 2023

Firmayla ilgili en çok merak edilen konu uygulanan maaş politikasıdır. Aras Kargo personellerinin ne kadar maaş aldığı merak edilmektedir. Firmada farklı görevlerde pek çok personel çalışmaktadır. Bu personeller pozisyonlarına, deneyimlerine göre farklı miktarlarda maaş almaktadırlar. Örneğin deneyimsiz personeller 2023 yılında asgari ücret tutarında yani 8506 TL civarında maaş almaktadır. Ayrıca dağıtım personeli olarak çalışan personeller ise 9500 TL’ye yakın maaş almaktadır. Kargo teslim alan, büroda görev yapan personeller 9750 TL civarında maaş almaktadır. Aras Kargo şube müdürleri ise 15 bin TL civarında maaş alabilmektedir. Ayrıca firma personelleri 400 TL civarında bakiyesi bulunan yemek kartı almaktadır.

Aras Kargo İş İlanları, İş Başvurusu ve Personel Alımı 2023

Firmayla ilgili bilgiler sizi memnun ettiyse ve firma bünyesinde çalışmak istiyorsanız yapmanız gereken tek şey iş başvurusunda bulunmaktadır. Bunun için Aras Kargo’nun resmi internet sitesi üzerinden iş ilanlarını takip edebilir ve başvuru formu doldurabilirsiniz. Ayrıca kariyer sitesi olarak hizmet veren internet siteleri üzerinden profil oluşturarak firmanın iş ilanlarını takip edebilirsiniz. Son olarak da bulunduğunuz şehirdeki firma şubelerine giderek elle başvuru yapabilirsiniz. Başvurunuz incelendikten sonra beğenilirseniz durumunda insan kaynakları bölümü size geri dönüş yapacak ve mülakata çağıracaktır. Mülakat sürecini başarıyla tamamlamanız durumunda işe kabul edilirsiniz. Ayrıca firmanın her yıl personel alımı yaptığını ve bu kapsamda 2012 ve 2023 yıllarında da personel alımı yapacağını bilmeniz gerekir.

SORU GÖRÜŞ VE BİLGİ PAYLAŞIMI İÇİN FORUM.TERCİHİNİYAP.NET

MNG Kargo Personel Maaşları 2023 Ne Kadar?

Aras Kargo hangi banka ile çalışıyor?

İş Bankası ve Aras Kargo işbirliği ile geliştirilen uygulama ile, Sanal POS kullanan işyerleri, kart hamillerine ürün teslimatı anında kapıda kart ile ödeme yapma olanağı sunabilmektedirler.

Yorumlar

  1. cumhur Avatar cumhur dedi ki:

    güzel yazı olmuş. Saygıya saygı…